addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Norway Delphi Club Pages

Velkommen til Oslo Delphi Club!

Dette er en brukergruppe for programmerere som bruker Delphi, C++Builder, C# Builder og Interbase.

Formålet med gruppen er å få et forum der du kan bygge nettverk. Holde kontakt med andre som jobber innenfor det samme området som deg. Kanskje vil du profilere deg selv som konsulent? Eller å ha noen å sparre med for å finne løsninger på et vanskelig problem? Vi får finne frem til hvordan det skal skje sammen.

Fint om du laster opp et bilde av deg selv, så er det enklere å huske hverandre.

På denne siden er det mulig å legge opp egne sider med informasjon du vil dele med resten av gruppen. Vi kan også legge opp filer, bilder og diskutere.

Andre sider:
Ressurser
Referat

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Referat November 4, 2006 5:31 PM Hallvard V.
Ressurser April 22, 2007 5:01 PM Hallvard V.
About Norway Delphi Club November 4, 2006 5:28 PM Hallvard V.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy