addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Delphi Developer Days in Oslo 2015

Endelig kommer Delphi Developer Days til Oslo! Bli med på to dager med Roy Konopka og Cary Jensen i spissen. Les mer her:
http://www.delphideveloperdays.com/

Join or login to comment.

 • Loy A.

  We will add an Oslo, Norway Delphi Developer Days 2015 event to the 2015 tour, as long as there is interest from developers and companies. Dates under consideration are 7-8 May 2015, somewhere in or near Oslo.

  Are you interested? If so, please let us know by responding here in this meetup group, or by emailing the event coordinator, Loy Anderson, at [masked].
  Thank you, everyone!

  Delphi Developer Days (http://www.delphideveloperdays.com) is an in-depth, multi-day Delphi training tour started in 2001 by Cary Jensen of Jensen Days Systems. In 2009, Marco Cantù and Cary joined forces to present Delphi Developer Days in Europe and the United States. With Marco's move to Delphi Product Manager, Cary and noted Delphi expert Bob Swart (Dr.Bob) combined to present DDD. For the 2015 tour only, Cary and Ray Konopka will present Delphi Developer Days. Ray is an Embarcadero MVP, world famous Delphi guru, and creator of CodeSite (distributed with Delphi) and Raize Components.

  1 · December 3, 2014

 • Carl H. P.

  Moro med DDD i Oslo. 7. - 8. mai passer bra, og jeg regner med at vi stiller mannsterke fra Maestro Soft :-)

  1 · November 19, 2014

  • Ingeborg Hjelt K.

   Flott! Jeg har jo sagt at vi kommer til å være mange flere norske hvis det blir i Oslo. Veldig glad for at flere tenker sånn :-)

   1 · November 19, 2014

 • Ingeborg Hjelt K.

  Jeg har oppdatert med mer informasjon om foreslåtte datoer for 2015. Hvordan passer 7.-8. mai? De har ganske tett program og ønsker å komme til Oslo så tidlig som mulig. ----

  I've updated the event with potential dates for 2015. What do you think about 7th-8th of May? The DDD crew have a pretty tight program, and would like to go to Oslo as early as possible.

  1 · November 18, 2014

 • Ingeborg Hjelt K.

  Here's a link to this years agenda for DDD: http://www.delphideveloperdays.com/descriptions.html

  DDD in Oslo will not be happening in 2013, perhaps in 2014. We have not given up the idea, but it's better if we can coordinate it with other events. Stay tuned.

  March 21, 2013

 • Paul T.

  Hi Ingeborg. Sorry, I won't be able to attend. Have a great time :)

  March 20, 2013

 • Ingeborg Hjelt K.

  En liten oppdatering til alle deltagere. Etter å ha snakket med Loy i Jensendatasystems så ser det ut som om DDD i Oslo først blir en realitet neste år. Vi er flere firma som er interessert i å sende utviklere og med dere i tillegg så kan det bli en riktig så fin anledning for å bli kjent med andre Delphi utviklere i Norge og ikke minst lære mer av de beste! HK data er nå påmeldt DDD i Amsterdam og vi håper å kunne møte flere av dere på DDD både i år og neste år.

  March 4, 2013

 • Rudolf S.

  Jeg vil delta dersom datoene passer. Det er ganske hektisk her, men jeg ønsker absolutt å delta.

  February 18, 2013

 • Håkon R.

  Jeg blir også med om temaene er interessante, er ikke avhengig at det er i Norge. Totalprisen blir gjerne ikke så mye høyere, går bare med litt mere tid.

  Ellers savner jeg litt mer tradisjonelle kurs på nyhetene i Delphi. Ofte vanskelig å komme igang med ting som ser veldig enkle ut i en halvtimes gjennomgang fra ekspertene.

  Kunne kanskje også organiseres som workshops gjennom Norway Delphi Club?

  January 23, 2013

  • Ingeborg Hjelt K.

   Hva hvis man tar noen av temaene fra et slikt kurs og så holder en gjennomgang på dette? For oss er det viktig at det er litt matnyttig for at vi skal reise til Oslo. Vi har ganske mye kompetanse internt på huset, jeg skal sjekke opp med sjefsprogrammereren vår hva han tenker. En annen ting, vi har en som er testdeveloper for Embarcadero. Han får tilgang til kommende versjoner og får komme med tilbakemeldinger på dette. Neste versjon av XE ser veldig bra ut har jeg skjønt. De er på vei i rett retning.

   January 23, 2013

 • Ingeborg Hjelt K.

  Andre normer og regler for universitetsansatte skjønner jeg. Snakk om god planlegging :) Er det noen andre som har noen kommentarer? Jeg har direkte kontakt med to andre firma i omtrentlig samme bransje som det jeg jobber i. Hva med andre firma som har medlemmer her. Vi ser på dette med kursing av våre utviklere som svært viktig. Og etter forrige DDD i Frankfurt var det enighet om at dette både var faglig relevant og inspirerende. Dessuten er det interessant å møte andre utviklere også. HK data sender 5 personer uansett om det blir i Norge eller ei, men vi ønsker svært gjerne et aktivt miljø her i landet, og håper flere andre firma vil være med.

  January 23, 2013

 • Alf C.

  Jeg kan tenke meg å delta, men er avhengig av at instituttet dekker utgiftene. I praksis at jeg måtte ha søkt i fjor om budsjett for dette (i forskningsverden bestemmes konferanser 2 år i forveien for at deltakere får utgiftene inn og godkjent i budsjettene)

  January 22, 2013

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy