addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Delphi-dag i Oslo!

 • Dec 15, 2006 · 9:00 AM
 • Scandic Hotel Edderkoppen

Fredag den 15. desember går Norges største Delphi event av stabelen.
Vi starter kl. 08 og holder på til kl. 16. Dersom vi blir over 100 deltakere leier vi selveste teatersalen!

Ingen ringere enn Chad Z. Hower a.k.a. "Kudzu" er vår profilerte taler for dagen.
Mannen bak blant annet "Indy Project", Open source Internet komponenter for C++, Delphi, og .NET.
Han kommer direkte fra en varm Vista-lansering i Midt-Østen for å treffe oss her i det kalde Nord.

Oslo Delphi Clubs ukronede Delphi-konge, Hallvard Vassbotn, snakker om nyheter i Delphi-språket,
og CodeGear (tidl. Borlands Developer Tools Group) stiller med Fredrik Haglund som har mye spennende "tips and tricks" å by på... Kan hende vi får andre talere fra CodeGear, men det er ikke avklart riktig enda. Vi ber om forståelse for en symbolsk deltakeravgift på NOK 500,- (EUR 60,-) for å dekke kostnader for eventet utover sponsing fra Alfacode, CodeGear og innsats fra alle organisatorer i Oslo Delphi Club. Dette faktureres dere fra Alfacode.

Etter inspirasjon fra EKON i Tyskland har vi lyst å prøve å få til en Code-Camp på ettermiddagen der man tar med sin egen laptop og setter seg ved et bord med et tema, og kan dele forskjellige erfaringer. Er det stemning for dette blir det naturligvis også servering i form av pub/buffet. Etter eventet håper vi flere vil ønske å delta på en Pascal Pub på et av byens spennende steder.. I tillegg til spennende foredrag og tema, får dere selvsagt: ¤ Lunsj inkl. mineralvann kaffe/te
¤ Kaffe/te/kakao/isvann på buffet under hele seminaret
¤ Formiddagssnacks på buffet (Frukt, kake m.m.)
¤ Ettermiddagssnacks på buffet (Frukt, kake m.m.)
¤ Gratis trådløs internettoppkobling Om konferansestedet:

Scandics nyeste Oslo-hotell Scandic Hotel Edderkoppen er allerede godt kjent i hele Norge som "Teaterhotellet". Med tett naboskap til Oslos mest tradisjonsrike revyscene er dette utradisjonelle hotellet tettpakket med minner fra den fjerne og nære teaterhistorien - Plakater, bilder, rekvisitter og morsomme småting. Latteren og gleden sitter bokstavelig talt i veggene. Overnatting for Oslo Delphi Clubs medlemmer: kr. 1450,- pr pers/natt i enkeltrom, inkl. frokostbuffet (ord.kr. 1718,-)
Oppgi vår kode ALF141206 ved booking av rom. Det finnes mer enn nok av parkeringsplasser i parkeringsgarasjen i kjelleren på hotellet. Pris pr natt kr. 125,-, noe som er billigst i hele Oslo. Hotellet har en sentralbeliggenhet med bare 5 min gange til Karl Johans gate og mesteparten av sentrum. De som er interessert i et lite kulturelt innslag kan merke seg at "Ladies Night" går i teatersalen senere samme kveld! Hvis mange av oss ønsker dette påtar jeg meg gjerne å forhandle billettpris for hele gruppen. RSVP (Répondez s'il vous plaît) I DAG, OG HJERTELIG VELKOMMEN TIL EVENTET!

Med vennlig hilsen
Oslo Delphi Club, og Alfacode AS


Thomas Fjeld :-)
T: [masked]

Join or login to comment.

 • Lars F.

  Chad "Kudzu" Hower er en fabelaktig foredragsholder. Spesielt avsnittet på slutten om WPF var meget interessant. Hallvard og Fredrik leverte også som vanlig veldig interessant informasjon.

  December 16, 2006

 • A former member
  A former member

  A lot of usefull information. Nice detail level.

  December 15, 2006

 • Jørgen S.

  Nyttige tips om hva som var nytt i BDS2006 og Vista
  Interessant å høre hva Chad hadde å si.

  December 15, 2006

 • Hallvard V.

  Nyttige og interesante presentasjoner -- bra oppmøte! Beste ODC møte til nå!

  December 15, 2006

30 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy