addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Invitasjon til RAD Studio 2007 Launch!

 • Sep 14, 2007 · 8:30 AM
 • Oslo kongressenter

Edit: Seminaret er nå forandret pga at RAD Studio 2007 offisielt har blitt annonsert. Tidene og sted er det samme som tidligere. Dere som allerede har meldt dere på er fremdeles påmeldt og trenger ikke å sende inn ny påmelding.


Lansering av nye versjonen av Delphi/C++Builder: RAD Studio 2007!

Du er herved invitert til et gratis halvdagsseminar for å høre de seneste nyhetene og å se en teknisk demonstrasjon av nye RAD Studio 2007 (tidligere kjent som ”Highlander”) med Delphi, Delphi.NET og C++Builder. Dette er din sjanse til å se og høre om den nyeste releasen fra verdens største uavhengige leverandør av utviklingsverktøy. Du får møte våre Delphi eksperter og møte andre Delphi-utviklere. RAD Studio 2007 er en kraftig ny plattform som gir bedre ytelse og høyere produktivitet. Dette er din sjanse til å være en av de første til å se og diskutere RAD Studio 2007 med ekspertene fra CodeGear. Det er et begrenset antall plasser, så reserver en plass nå! Agenda: 08:30 Registrering
09:00 Velkommen og CodeGear Update
09:15 Hva er nytt i CodeGear RAD Studio
10:15 Blackfish SQL og Database support
10:30 Kaffepause
11:00 New Language Features
11:45 ECO IV
12:15 ASP.NET 2.0
12:45 Oppsummering, spørsmål og avslutning

Sted:

Seminaret vil bli avholt fredag 14. September klokken 0830 – 13.00 på Oslo Kongressenter Sal C. Oslo Kongressenter holder til i Folkets Hus på Youngstorget.
Se kart her!

Meldt deg på her!

For mer informasjon om CodeGears produkter besøk: www.codegear.com

Dersom du har noen spørsmål forut for seminaret kontakt Kjetil Korsveien på
tlf[masked] eller e-post [masked].

Vi ser fram til å møte deg på seminaret!

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  For lite innhold i den nye Delphi-pakka til å rettferdiggjøre en halv dag med lansering? (og som vanlig, kanskje litt vel mye marketingspeak? ;) ) Dette var vel mest en ECO IV lansering?

  September 18, 2007

 • Svein Erling T.

  Blackfish var litt interessant, men etter pausen ble det for mye Vista- og Delphitrøbbel.

  September 14, 2007

 • Hallvard V.

  Fredrik har veldig bra oversikt og er flink til å forklare!

  September 14, 2007

39 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy