addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Henrik B.

Location:

Oslo
Hometown: Oslo

Member since:

August 14, 2010

Hva slags typer prosjekter har du jobbet med?

Mest maskinnær prog i C og assembly. Mitt største prosjekt til dags dato er mitt OCR-program, som desverre er skrevet i Java (hæ? ikke Java, vel? Ehhh, jo) Ellers stort sett matematisk-tekniske ting.

Hvor lang erfaring har du med utvikling generelt og Delphi spesielt?

30 år generelt, 0 år spesielt. Kom meg aldri over på Delphi; det stoppet etter Turbo Pascal.

Hvilke platformer interesserer deg mest? Win32, Win64, .NET, Mono, Mobiler, Linux eller annet?

DOS, Linux og embedded (gjerne mobil)

Hvilken versjon av Delphi bruker du mest?

Akk

Introduction

Jeg er yrkesprogrammerer med lang fartstid. Jeg begynte min løpebane i Pascal (Nord, siden Turbo), men det blir mest embedded prog i C og litt assembly. Dette har ødelagt meg, desverre. Jeg sverger nå til C++. Søker kontakt med andre programmerere.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy