addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Ingeborg Hjelt K.

Assistant Organizer

Location:

Molde

Member since:

November 23, 2011

Hva slags typer prosjekter har du jobbet med?

Jobbet med prosjektledelse ved implementering hos nye kunder, sammenslåing av databaser og implementering av dette i drift, release av nye versjoner (små og store), oppfølging og design av rutiner for hvordan jobbe som team med utvikling, test og design. Kontakt opp mot kunder på spesifikke utviklingsprosjekt, gjennom brukerforum og support. Nå sitter jeg i hovedsak med ansvar for beslutninger rundt hva som skal implementeres, når og fordeling av oppgaver på ressursene vi har.

Hvor lang erfaring har du med utvikling generelt og Delphi spesielt?

Har erfaring med utvikling fra studiene og i jobb. Det organisatoriske i forhold til å involvere brukere i utviklingen ligger mitt hjerte nær. Det krever blant annet noen som kan det tekniske godt nok til å oversette mellom de som koder og de som definerer hvordan det skal se ut, og det er ofte her jeg kommer inn.

Hvilke platformer interesserer deg mest? Win32, Win64, .NET, Mono, Mobiler, Linux eller annet?

Muligheten til å crosscompile mellom Windows (32-bit og 64-bit), Linux, OSX og mobile enheter.

Hvilken versjon av Delphi bruker du mest?

HK data bruker Seattle.

Introduction

Utviklingssjef i HK data. Vi bruker Delphi og Firebird SQL databaseserver til å utvikle fagsystem for oppvekst, velferd og helsesektoren i Norge.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy