addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bjørge S.

Location:

Oslo

Member since:

September 8, 2006

Hva slags typer prosjekter har du jobbet med?

No answer yet

Hvor lang erfaring har du med utvikling generelt og Delphi spesielt?

No answer yet

Hvilke platformer interesserer deg mest? Win32, Win64, .NET, Mono, Mobiler, Linux eller annet?

Win32, .NET

Hvilken versjon av Delphi bruker du mest?

5, 7 og 2006

Introduction

I '95 var jeg på fest, og utpå natta spurte en bekjent om jeg ikke skulle lære meg programmering i hans firma. Det var nemlig kommet en "jævla raff" ny Pascal-kompilator. "Ja, det er akkurat det jeg skal !", svarte jeg. Og her er jeg.

What Bjørge S. is saying about this Meetup Group

ODC kan komme til å fungere som mitt mest reindyrka faglige forum, til tross for at jeg jobber sammen med flere Delphiutviklere daglig. I jobben har vi alltid ett eller annet som skulle vært ferdig i går, dette blir et fristed for drodling og hjernepåfyll. Fint !


Interests

  • Not yet added

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy