addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Norway Delphi Club Message Board › Delphi Meetup hos Alfasoft 26.mars

Delphi Meetup hos Alfasoft 26.mars

Robin B.
user 61174522
Oslo, NO
God morgen,
Og velkommen til årets første meetup hos Alfasoft i Lillestrøm den 26. mars. Fint om dere som ønsker å stille melder dere på så fort som mulig, sånn at jeg kan sørge for at vi har nok snacks eller bytte til en dato som passer bedre. Veldig fint om dere gir tilbakemelding på aktiviteter dere ønsker å gjøre, temaer dere ønsker å vite mer om, eller annet innhold som kunne vært relevant å tatt med på meetups. Dette tilpasser vi etter deres ønsker!
Håper vi sees!
Mvh Robin
Torgeir A.
user 5504073
Asker, NO
Post #: 6
Dette fikk jeg med meg samme dag, regner med det ikke ble holdt noe meetup(?), men jeg hørte flere som hadde lyst til å delta men som ikke fikk det til å passe.
Powered by mvnForum

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy