addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Magnus F.

Organizer

Location:

Varberg
Hometown: Göteborg

Organizer since:

June 8, 2004

Skriv lite om varför och hur du började med Delphi

Började med Turbo Pascal i skolan och har sedan dess varit fast.

Introduction

Har varit med i Pascal svängen sedan turbo och tycker att Borlands produkter är ruskigt bra (förutom D2005). Jag försöker dessutom hålla någon form av ordning på den här gruppen tillsammans med Marco. ;)

What Magnus F. is saying about this Meetup Group

Är du en Delphi programmerare som söker jobb eller mer kunskap, eller är du kanske en arbetsgivare på jakt efter en Delphi programmerare... Då har du kommit rätt.


Interests

  • This member chose not to make their interests public.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy