addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Fredrik J.

Location:

Göteborg

Member since:

December 6, 2007

Skriv lite om varför och hur du började med Delphi

Det var nog lite av en slump. Vi fick ett mål att plocka fram en helt ny produkt för Windows på 3 månader, och då kom delphi 1 som en räddande ängel.

Introduction

Började med pascal en gång för länge sedan, den första version jag kommer ihåg var 3.01a. Under ungdomen provade man väll både det ena och det andra språket. De senaste 5 åren har det uteslutande varit delphi, från version 1 till 2007.


No Photo

Interests

  • Not yet added

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy