addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Dag I.

Location:

Göteborg

Member since:

September 17, 2012

Skriv lite om varför och hur du började med Delphi

Ligger långt bak i tiden. Läste Datalogi på LTH i slutet av 80-talet och då var det Pascal som gällde. Väl inne i Pascal har det varit svårt att hitta något bättre och inte blev det sämre med Borlands produkter som kom ungefär samtidigt. Sedan har det rullat på och här sitter man nu och pelar med en Delphi XE3.

Introduction

Ensamkonsult sedan 1998 med huvudsaklig inriktning mot Ledningssystem för kvalitet inom tillverkande industri. Utvecklar lite mjukvara som ligger i linje med min inriktning.


Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy