Past Meetup

Catan liga 2018 v Dobri potezi

This Meetup is past

Location image of event venue

Details

Zdaj imate priložnost, da se naseljevanja čarobnega Catana lotite sistematično :) - začenjamo s Catan ligo 2018 in igrali jo bomo vsak mesec enkrat!

Ob koncu leta 2018 bomo razglasili skupnega zmagovalca - Super Catanca! Že pred tem si bodo lahko najboljši ligaši priigrali neposredno vstopnico za finale kvalifikacij za letošnje svetovno prvenstvo v Catanu, kamor bomo novembra v Nemčijo predvidoma odpeljali dva tekmovalca!

1. Pravila igre: Igralo se bo po standardnih Catan pravilih, vključenih v škatli igre. Edina izjema je določitev začetnega igralca in sedežnega reda, ki bo znotraj igre določen naključno. To je edino hišno pravilo v uporabi. V primeru kakršnekoli nejasnosti ali nerazumevanja pravil bo imelo končno besedo osebje Dobre poteze.
2. Vstopnina in nagrade: Za sodelovanje v turnirju se plača standardna izposoja iger Dobre poteze, to je 2 eur na osebo. Zmagovalec prejme darilni bon Dobre poteze.
3. Točkovanje turnirja: Točke bodo igralcem dodeljene vsako igro glede na njihovo uvrstitev v igri (5 točk za 1. mesto, 3 točke za 2. mesto, 2 točki za 3. mesto, 1 točka za 4. mesto pri igrah s štirimi igralci in 5 točk za 1. mesto, 3 točke za 2. mesto in 1 točka za 3. mesto pri igrah s tremi igralci). V primeru izenačenega izzida za 2. ali 3. mesto se točke razdelijo med izenačene igralce.
4. Krogi turnirja: Turnir se bo igral 3 kroge. Prvi krog bodo igralci na mize razvrščeni glede na svoj dosedanji rezultat iz lige, novi igralci bodo naključno razvrščeni na dno seznama. V drugem in tretjem krogu pa bodo igralci razvrščeni po dnevnih točkah in bodo igralci igrali s podobno uvrščenimi igralci.
5. Zmagovalec: Po treh krogih je igralec z največ točkami zmagovalec turnirja.
6. Za ligaško lestvico se rezultati posameznih turnirjev seštevajo.

Attendees (1)

Go to Attendee List