addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

John O.

Location:

Staten Island, NY

Member since:

February 19, 2007

Tell me your funniest experience with Dutch/Flemish speaking people?

nederlaners vinden het helemaal rare dat ik nederlands wilde leren....altijd: "waarom nederlands"?"...misschein rookte ik te veel toen Ik in amsterdam was....wie weet!

Introduction

Ik kan nederlands spreken, maar ben ik niet vloeiend. Ik naam twee jaren lessen van nederlands...er was geen goede reden, maar ik vind de taal wel interessant. Ik spreek een beetje fraans ook.


Member of 1 other Meetup

Interests

  • Not yet added

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy