• WordPress Meetup Rotterdam - 16 september 2019

  Level Level

  Op maandagavond 16 september zal de herfstversie van de WordPress Meetup plaatsvinden bij Level Level Rotterdam. Twee enthousiaste sprekers komen deze avond hun verhaal vertellen en er zal een demo zijn van WeGlot. ➡️ 1e Talk 🎙️Jan Willem Oostendorp - Kies een goede plugin Jan Willem is WordPress Backend developer bij Eagerly internet en daarnaast is hij medeorganisator van de WP meetup in Zwolle. De plugin repository bevat duizenden plugins. Maar hoe kies je de juiste. Welke plugin is geschikt voor jouw doel en natuurlijk, hoe zorg je dat je niet opgescheept komt te zitten met een slechte. Waar moet je op letten? Jan Willem geeft praktische tips vanaf beginners tot die hard nerds. ➡️ 2e Talk 🎙️Chris Dickhaut - Je website beveiligen tegen hackers Chris Dickhaut is de CEO van Lime Networks, een verfrissend IT-bedrijf in Rotterdam. Veiligheid staat bij dit bedrijf centraal en daar is Chris dan ook expert in. Hoe kunnen hackers inbreken op je website en nog belangrijker: hoe voorkom je dit? Chris geeft tips en tricks voor online security in het algemeen én specifiek voor jouw WordPress website. Na deze talk heb je veel om over na te denken, maar heb je zeker een stapje voor op andere WordPress-gebruikers. ➡️ Programma 🗓️ 19.00: Inloop met hapjes en drankjes 19.30 uur: "Introductie" 19:45 uur - Talk 1 (Jan Willem) 20:15 uur - Pauze 20:30 uur - WeGlot demo 20.45 uur - Talk 2 (Chris) 21:15 - Vragen 21:30 - Borrel 22:30 - Einde ➡️ Locatie & vervoer 📍 De meetup zal gehost worden bij Level Level Rotterdam.

  3
 • WordPress Meetup Rotterdam - 8 juli 2019

  Level Level

  Op maandagavond 8 juli zal de WordPress Meetup plaatsvinden bij Level Level Rotterdam. Een aantal enthousiaste sprekers komen deze avond hun verhaal vertellen. ➡️ 1e Talk 🎙️ - WordPress performance in de cloud - Marc Mathijssen en Stefan van Gastel: Als Zundertenaar kun je om twee dingen onmogelijk heen: Vincent van Gogh (die is daar geboren) en bloemencorso. Bloemencorso Zundert trekt ieder jaar +/-[masked] bezoekers en is volledig georganiseerd door vrijwilligers. Na 3 jaar op rij te hebben moeten aanschouwen hoe de WordPress site achter dit evenement bezweek onder de drukte, heeft een klein groepje Zundertenaren het heft in handen genomen en het technische beheer van de site overgenomen. Dit team heeft de WordPress geschikt gemaakt voor een veel groter aantal bezoekers en daarbij tevens een enorme kostenbesparing gerealiseerd. Deze sessie gaat over welke stappen dit team heeft genomen, hoe dit team zich heeft voorbereid op piekbelasting en hoe de weg naar de cloud niet zo eenvoudig is als de aanbieders willen doen geloven. Bio Marc Mathijssen is developer/partner bij Unite in Den Haag dat een online platform biedt voor adviseurs in vastgoedfinancieringen. Tevens trotse papa en omni-sporter. Stefan van Gastel is innovatiemanager bij Defensie, verantwoordelijk voor een deel van de IT0-innovatie op de gebieden CI/CD, containerisatie en de datascience ontwikkelstraat. https://corsozundert.nl/ ➡️ 2e Talk / Workshop 🎙️ WordPress blockchain workshop: bescherm je content met WordProof! - Sebastiaan van der Lans WordPress & blockchain, wat hebben ze met elkaar te maken? En hoe kunnen ze elkaar versterken? De blockchain geeft je mogelijkheden die potentieel een oplossing zijn voor problemen die mensen met webcontent kunnen hebben. Is dat artikel altijd al zo geweest? Of is deze onlangs gewijzigd? Is de schrijver van dat goede, maar controversiele, artikel nou de eerste die over dat onderwerp schreef? Of was dat toch op die andere site? En hoe bewijs je dat? Welke impact heeft timestampen op je positie in zoekmachines? Sebastiaan noemt zichzelf een open-source nerd. Zijn WordPress bureau genaamd Van Ons vierde op Koningsdag haar 12,5 jarige bestaan. Op het kantoor in Amsterdam zitten 25 ontwikkelaars die zich dagelijks bezighouden met grootschalige WordPress projecten. Sinds 2013 onderzoekt hij de mogelijkheden die de combinatie van WordPress en de blockchain biedt, en eind 2018 richtte hij WordProof op. Tijdens WordCamp Europe lanceerde hij het eerste open source product WordProof Timestamp op het podium voor 2.500 WordPress developers. https://www.youtube.com/watch?v=MYJyDSYCLFs 💻 Om actief deel te kunnen nemen aan de workshop is het handig om een eigen laptop mee te nemen. ➡️ Programma 🗓️ 19.00: Inloop met koffie en thee 19.30 uur: "Introductie" 19:45 uur - Talk 1 20:15 uur - Pauze 20.30 uur - Talk 2 / Workshop 21:15 - Vragen 21:30 - Borrel 22:30 - Einde ➡️ Locatie & vervoer 📍 De meetup zal gehost worden bij Level Level Rotterdam.

  4
 • WordPress Meetup Rotterdam - 4 maart 2019

  Redkiwi

  Op maandagavond 4 maart zal de eerste WordPress Meetup van 2019 plaatsvinden bij Redkiwi Rotterdam. Twee enthousiaste sprekers komen deze avond hun verhaal vertellen op de WordPress Meetup Rotterdam! # 1e Talk - Maak werk van je merk - Tessa Di Corrado Hoe word je een onderscheidend merk? Door niet iedereen te pleasen! Ben je benieuwd hoe jij je merk next level brengt, dan is deze talk voor jou. Bio Tessa, Een kleine herrieschopper in de corporate wereld, dat is Tessa Di Corrado van RAUWDAUW. Werkte o.a. voor Albert Heijn en Randstad. http://rauwdauw.nl/overons/ # 2e talk - Neuromarketing - Evert Semeijn Na een korte introductie van het brein en neuromarketing laat Evert aan de hand van sites van bezoekers zien hoe zij én jij meer uit hun website kunnen halen. Door de theorie live toe te passen op jouw website kun jij na deze avond direct aan de slag om jouw WordPress plugin of WooCommerce webshop nog beter in de markt te zetten. Want mensen naar je website halen is één, maar ze converteren tot klant is de volgende stap. Als je snapt hoe deze psychologische concepten werken kun jij ze zelf overal toepassen. Bio Dr Evert Semeijn is mede-oprichter van Neurofied en hij heeft jaren gewerkt met WordPress en WooCommerce. Sinds kort richt Evert zich met Neurofied alleen nog op het trainen van bedrijven en individuen in het toepassen van gedragspsychologie en neurowetenschap om communicatie met prospects en klanten te verbeteren en de conversie te verhogen. https://www.evertsemeijn.nl # PROGRAMMA 19.00: Inloop met koffie en thee 19.30 uur: "Introductie" 19:45 uur - Talk 1: Maak werk van je merk - Tessa Di Corrado 20:15 uur - Pauze 20.30 uur - Talk 2: Neuromarketing - Evert Semeijn 21:15 - Vragen 21:30 - Borrel 22:30 - Einde De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam.

  1
 • Security WordPress Meetup Rotterdam - 15 oktober 2018

  Hoofd talk - Arnoud Bruinsma - Hackers hebben vaak geen ideologie Daarnaast zal Arnoud tijdens het tweede gedeelte ook aanwezig zijn om samen met andere professionals over security te praten. Tevens zal er een korte workshop zijn over "Praktische WordPress security stappen" welke jij kan nemen om je site veiliger te maken. # Hoofdtalk Arnoud Bruinsma is expert op het gebied van cybercrime. De oprichter en directeur van het advies- en recherchebureau Business Security Management (BSM) is ervan overtuigd dat de aanvallen op de websites van Mastercard, Paypal en de Zwitserse bank Postfinance door het hackerscollectief Anonymous voor een groot deel niet ideologisch gedreven zijn. “Het is als met krakers. De politie wil drie krakers een pand uit hebben en als ze binnenvallen, zijn de drie krakers al lang weg, maar worden ze opgewacht door vijftig krakers die verzet bieden. Zo is het ook met hackers.” Arnoud neemt ons mee in de wereld van Cybercrime, laat ons zien hoe hackers te werk gaan. Hoe veilig is jouw site? Wil jij weten hoe veilig jouw website is? En wil je dat Arnoud jouw website gaat hacken? Reageer dan op deze e-mail of laat dan een bericht achter (mag ook een privé bericht zijn ;-) ). We zullen dan eerst met jou contact moeten hebben voordat hij aan de slag mag gaan. Twitter: @arnoudbruinsma Is veiligheid ook een onderwerp waar jij enthousiast van wordt, of meer vanaf wilt weten? Dan nodig ik je bij deze uit om zeker ook te komen. # PROGRAMMA 19.00: Inloop met koffie en thee 19.30 uur: "Introductie" 19:45 uur - Arnoud Bruinsma - Hackers hebben vaak geen ideologie. 20:15 uur - Pauze 20.30 uur - Forumdiscussie over security. 20.30 uur - Workshop "Praktische WordPress security stappen". 21:30 - Borrel 22:30 - Einde LOCATIE De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam. Je kan hier op diverse manieren naar toe en het O.V. stopt op een enkele minuten afstand lopen van Metrostation Coolhaven. Dunantstraat 8, 3024 BC Rotterdam

  3
 • WordPress Meetup Rotterdam - 28 mei 2018

  Redkiwi

  Talk 1 - Sharon Lederer met "Zo word je een WordPresser met een vlotte pen!" Talk 2 - Olaf Lederer met "Multi-shop met WooCommerce, is dat mogelijk?" # TALK 1 Sharon Lederer met "Zo word je een WordPresser met een vlotte pen!" Zelf je website bouwen met WordPress is leuk, eenvoudig én goedkoop. Zeker als je ook nog je eigen webteksten en zakelijke blogs schrijft. Even wat woorden op papier zetten, lijkt makkelijk. Maar brengen jouw teksten de boodschap wel goed over? Worden je teksten door de bezoekers begrepen? En nog belangrijker: zorgen je teksten voor het gewenste resultaat? Mijn presentatie geeft antwoord op deze vragen. Ik ga je niet vertellen dat je alle spelfouten eruit moet halen, maar wel hoe je teksten duidelijker, overtuigender en aantrekkelijker kan maken. In willekeurige volgorde zullen structuur, argumentatie en taalgebruik worden besproken. De tips zijn praktisch, eenvoudig toe te passen en gaan uit van bekende communicatiemodellen. OVER SHARON Sharon helpt ondernemers met het creëren van steengoede content. Van nieuwsbrieven en social media posts tot blogs en productteksten. Daarnaast heeft zij 3 jaar geleden SuperBlogger opgericht om andere bloggers te helpen met het opzetten van een succesvolle blog. Vorig jaar is Sharon begonnen aan de pre-master Behavioral Science om website bezoekers nog beter te kunnen verleiden. Sharon is betrokken in de WordPress community als organisator van WordCamp Nijmegen. Twitter: @SharonLederer # TALK 2 Olaf Lederer met "Multi-shop met WooCommerce, is dat mogelijk?" Met de multi-site instelling in WordPress is het mogelijk om een klein netwerk van websites of webshops op te bouwen. Anders dan je zou verwachten, zijn de subsites niet direct met elkaar verbonden. Gebruik je de instelling voor meerdere webshops, dan is er geen samenspel tussen de verschillende winkels mogelijk. Wil je een echte multi-shop functionaliteit (zoals Coolblue), dan zal je toch een ander platform (bijvoorbeeld Magento) moeten kiezen. Toch is er één plugin waarmee je een aantal functies uit een multi-shop omgeving voor je WordPress website kunt gebruiken. Tijdens mijn presentatie zal ik verschillende voorbeelden laten zien hoe je met deze plugin (WooCommerce Multistore) via één interface alle aangesloten shops voor een groot deel kan beheren. Denk hierbij aan één centrale plek voor het beheren van producten, orders en voorraad. Een praktische presentatie voor WordPress gebruikers die na Meetup direct met hun multi-site aan de slag zullen gaan! OVER OLAF LEDERER Olaf bouwt websites voor zichzelf en zijn klanten sinds 1999. Zijn eerste WordPress website, Web Development Blog, werd in 2006 opgezet met WordPress versie 1.5. Via deze blog en enkele anderen, deelt Olaf regelmatig scripts en (WordPress) kennis. Daarnaast staan er in de WordPress repository momenteel 2 plugins op zijn naam. Zou je Olaf een developer noemen? Nee, zeker niet! Als eigenaar van Finalwebsites adviseert hij klanten over alle facetten van het online ondernemen en levert hij niet alleen websites, maar ook diensten zoals zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing en webhosting. Twitter: @finalwebsites # PROGRAMMA 19.00: Inloop met koffie en thee 19.30 uur: "Introductie" 19:45 uur - Talk 1 - Sharon Lederer met "Zo word je een WordPresser met een vlotte pen!" 20:15 uur - Pauze 20.30 uur - Talk 2 - Olaf Lederer met "Multi-shop met WooCommerce, is dat mogelijk?" 21:15 - Vragen talk 2 21:30 - Borrel 22:30 - Einde LOCATIE De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam. Je kan hier op diverse manieren naar toe en het O.V. stopt op een enkele minuten afstand lopen van Metrostation Coolhaven. Dunantstraat 8, 3024 BC Rotterdam Route via GoogleMaps (https://www.google.nl/maps/place/Internetbureau+Redkiwi+Rotterdam/@51.9072659,4.4580138,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x8ec228c22c902c71!8m2!3d51.9072659!4d4.4580138)

  9
 • WordPress Meetup Rotterdam - 12 februari 2018

  Peter van den Hooren en Tobias Schutter komen deze avond hun verhaal doen op de WordPress Meetup Rotterdam! # Eerste talk - Een commerciële WordPress plugin lanceren: dit komt er bij kijken - Tobias Schutter Bio Tobias (https://twitter.com/tobiasschutter) is co-founder van Admin Columns (https://www.admincolumns.com/). Hij houdt ervan om mooie code te schrijven en klanten tevreden te houden. Admin Columns is een WordPress plugin die je helpt je content binnen het dashboard van WordPress goed te organiseren. Er is een gratis versie en een pro versie beschikbaar. De Talk De talk neemt je mee aan de hand van onze eigen ervaring hoe je een commerciële WordPress plugin kan lanceren. We proberen alles te delen wat we weten over het kiezen van een businessmodel, welke marketing werkt en hoe je klanten tevreden houdt. Als je graag zelf een plugin wil ontwikkelen voor WordPress (en je er van wil leven) maar weet je nog niet zo goed waar te beginnen? Dan ga je er absoluut wat van opsteken. # Tweede talk - Privacycheck je website - Peter van den Hooren Bio Peter van den Hooren (https://level-level.com/nl/team/peter-van-den-hooren/) heeft bij Level Level ( https://level-level.com) de afdeling Service & Support de touwtjes in handen en houdt daarmee websites veilig en klanten tevreden. Hij heeft online privacy hoog in het vaandel en is mede aanjager van de Privacy Insights tool. Case Privacybescherming is een verantwoordelijkheid van alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Veel tools welke we inzetten op onze websites slaan informatie van de bezoekers op. Ben je benieuwd welke privacy gevoelige onderdelen jouw website bevat zonder dat je het misschien weet, dan is deze talk voor jou. # PROGRAMMA 19.00: Inloop met koffie en thee 19.30 uur: "Introductie" 19:45 uur - Talk 1: Een commerciële WordPress plugin lanceren: dit komt er bij kijken - Tobias Schutter 20:15 uur - Pauze 20.30 uur - Talk 2: Privacycheck je website - Peter van den Hooren 21:15 - Vragen talk 2 21:30 - Borrel 22:30 - Einde De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam.

  5
 • (Geannuleerd!) WordPress Meetup Rotterdam - 11 december 2017

  Geannuleerd! Helaas! Maar de meetup van vanavond in Rotterdam gaat niet door. Stay safe en geniet van de sneeuw! ⛄❄️ ------------------- Peter van den Hooren en Tobias Schutter komen deze avond hun verhaal doen op de WordPress Meetup Rotterdam! # Eerste talk - Een commerciële WordPress plugin lanceren: dit komt er bij kijken - Tobias Schutter Bio Tobias (https://twitter.com/tobiasschutter) is co-founder van Admin Columns (https://www.admincolumns.com/). Hij houdt ervan om mooie code te schrijven en klanten tevreden te houden. Admin Columns is een WordPress plugin die je helpt je content binnen het dashboard van WordPress goed te organiseren. Er is een gratis versie en een pro versie beschikbaar. De Talk De talk neemt je mee aan de hand van onze eigen ervaring hoe je een commerciële WordPress plugin kan lanceren. We proberen alles te delen wat we weten over het kiezen van een businessmodel, welke marketing werkt en hoe je klanten tevreden houdt. Als je graag zelf een plugin wil ontwikkelen voor WordPress (en je er van wil leven) maar weet je nog niet zo goed waar te beginnen? Dan ga je er absoluut wat van opsteken. # Tweede talk - Privacycheck je website - Peter van den Hooren Bio Peter heeft bij de afdeling Service & Support de touwtjes in handen en houdt daarmee websites veilig en klanten tevreden. Hij heeft online privacy hoog in het vaandel en is mede aanjager van de Privacy Insights tool. Case Privacybescherming is een verantwoordelijkheid van alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Veel tools welke we inzetten op onze websites inzetten slaan informatie van de bezoekers op. Ben je benieuwd welke privacy gevoelige onderdelen jouw website bevat zonder dat je het misschien weet, dan is deze talk voor jou. # PROGRAMMA 19.00: Inloop met koffie en thee 19.30 uur: "Introductie" 19:45 uur - Talk 1: Een commerciële WordPress plugin lanceren: dit komt er bij kijken - Tobias Schutter 20:15 uur - Pauze 20.30 uur - Tak 2: Privacycheck je website - Peter van den Hooren 21:15 - Vragen talk 2 21:30 - Borrel 22:30 - Einde De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam.

  13
 • WordPress Meetup Rotterdam September 2017

  Redkiwi

  TALK - Maik Gruppen - "Show me the money" Maik werkt sinds 2010 professioneel met WordPress, eerst als freelance webdesigner en vervolgens bij de Nijmeegse WordPress hoster Savvii. Daar is hij 'rondrijdend adviseur'. Zijn gesprekken met de samenwerkingspartners gaan niet alleen over techniek en snelheid, samen met de ondernemer onderzoekt hij de mogelijkheden hoe die verder kan groeien, want groei voor zijn partners betekent automatisch groei voor Savvii. Talk Want als je per uur betaald wordt, kan je omzet alleen groeien door 100 uur per week te gaan werken, je tarief te verhogen of meer mensen aan te nemen. Maar wat als er een andere manier is? Recurring revenue is het sleutelwoord. In mijn talk laat ik zien waarom recurring revenue zorgt voor groei, voor zowel eenpitters als agencies. TALK - Bas van der Lans met een casestudy over Proefdiervrij.nl. Bas van der Lans is co-auteur van het Handboek voor Digitale Slagkracht. Als oprichter van bureau 'Van Ons' (2006) heeft hij zich als doel gesteld om in 2025 de Coolblue onder de internetbureaus te zijn. Keer op keer een glimlach scoren om slimme oplossingen en resultaat! Case De dynamiek van e-commerce is interessant. maar hoe ga je om met een website van een non-profit die zich juist richt op donaties? De vraag is minstens zo commercieel maar vanuit geheel andere doelstellingen. Hoe kwam de nieuwe website van Proefdiervrij tot stand? En hoe introduceer je een nieuw design bij 60 duizend trouwe aanhangers? De presentatie beschrijft de totstandkoming en doorontwikkeling van de website aan de hand van de Digitale Slagkracht Methode. Na de presentatie is er tijd voor vragen! PROGRAMMA 19.00: Inloop met koffie en thee 19.30 uur: "Introductie" 19:45 uur - Talk 1: Maik Gruppen: “Show me the money” 20:15 uur - Pauze 20.30 uur - Talk 2: Bas van der Lans: "Casestudy Proefdiervrij.nl" 21:15 - Vragen talk 2 21:30 - Borrel 22:30 - Einde LOCATIE De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam. Je kan hier op diverse manieren naar toe en het O.V. stopt op een enkele minuten afstand lopen van Metrostation Coolhaven. Dunantstraat 8, 3024 BC Rotterdam Route via GoogleMaps (https://www.google.nl/maps/place/Internetbureau+Redkiwi+Rotterdam/@51.9072659,4.4580138,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x8ec228c22c902c71!8m2!3d51.9072659!4d4.4580138) .

  9
 • WordPress Meetup 010 - 1 mei 2017

  Redkiwi

  Deze editie op de WordPress Meetup010 Deel 1: Jasper Verbunt (RedKiwi) - Het verrassende effect van HotJar Hotjar is een conversie optimalisatie tool waarmee je kort gezegd echt inzicht krijgt in bezoekersgedrag. En voor wie is Hotjar nu belangrijk? Jasper vertelt je graag alles over dit slimme programma en legt je eerlijk uit of het nu wel of niet een slimme investering is voor jouw website. Deel 2: Peer Group Workshop & Contributors Evening Breng je laptop mee! • Peers Workshop: Algemeen WordPress hulp vragen en hulp geven; • Contributors night: Ik wil bijdragen aan WordPress; Willem gaf aan dat hij het alweer tijdje geleden was dat we een dergelijke avond hebben gehad. Wij gaven hem groot gelijk. Tijdens deze Meetup kun je dus na het eerste gedeelte met anderen sparren over zaken waar je tegenaan loopt. Vragen hoe je kan bijdrage aan de WordPress community of andere verder helpen met jou expertise! Als je komt en je wilt helpen laat dit dan op de Meetup.com pagina weten samen met wat je skills zijn of wat voor een hulp je zoekt. https://www.meetup.com/Rotterdam-WordPress-Meetup/boards/thread/50773279 of mail [masked] . Locatie De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam. Je kan hier op diverse manieren naar toe en het OV stopt op een enkele minuten afstand lopen van de locatie. Dunantstraat 8, 3024 BC Rotterdam. Route via GoogleMaps (https://www.google.nl/maps/place/Internetbureau+Redkiwi+Rotterdam/@51.9072659,4.4580138,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x8ec228c22c902c71!8m2!3d51.9072659!4d4.4580138) Programma 19:00 Inloop 19:30 Jasper Verbunt - Het verrassende effect van HotJar 20:15 Pauze 20:30 Peer group / Contributers part 21:15 Borrel Maar kom natuurlijk ook om alleen een drankje te doen en gezellig een borrel of fris scoren :) Groeten van de WPMeetup crew!

  23
 • WordPress Meetup 010 - Januari 2017

  Redkiwi

  Begin van het jaar en een leuke nieuwe WordPress Meetup in Rotterdam om naar uit te kijken. Locatie De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam. Je kan hier op diverse manieren naar toe en het OV stopt op een enkele minuten afstand lopen van de locatie. Dunantstraat 8, 3024 BC Rotterdam. Route via GoogleMaps (https://www.google.nl/maps/place/Internetbureau+Redkiwi+Rotterdam/@51.9072659,4.4580138,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x8ec228c22c902c71!8m2!3d51.9072659!4d4.4580138) Eerste talk - Lang leve de klant: Haal meer uit je WordPress! Manuela van Prooijen - Veel bedrijven benutten het potentieel van hun bestaande klanten bij lange na niet genoeg. Vaak worden deze trouwe klanten als een soort meubelstukken gezien: ze zijn er, maar er wordt weinig aandacht aanbesteed. Je constant richten op het binnenhalen van nieuwe klanten is een dure grap (het is 5 tot tien keer duurder dan de kosten voor het behouden van bestaande klanten). Bij Weblish richten we ons vooral op het zo optimaal blijven bedienen van onze bestaande klanten. Ik ga via deze talk verschillende strategieën met jullie delen die Weblish gebruikt om die klantrelatie zo sterk mogelijk te maken en zo meer omzet te genereren. Over Manuela Begin 2011 is Manuela van Prooijen (https://twitter.com/ManuelaWeblish) gestart met Weblish (WordPress & online marketing trainingen/webbouw). Sinds 2014 organiseert Manuela elk kwartaal de WordPress Meetup Utrecht. En als gecertificeerd Guerrilla Marketing Coach adviseert ze zzp-ers over low-budget/creatieve online marketing oplossingen. Dol op oldskool takkeherrie en een goed belegde bagel! Tweede talk - Thinking outside the box(model): an introduction to Flexbox Flexbox is a new way to create responsive layouts. In this talk we’ll walk through some of the flexbox features and explore how you can start using flexbox right away to make your life as a theme developer much easier. Over Luc Luc Princen is mede-eigenaar en ontwikkelaar bij Chef du Web. Een online bureau met sterke nadruk op ontwerp, ontwikkeling en marketing-communicatie. Hij houdt werkt hierbij veel met WordPress. Hij houdt van open source, elegante code, snelle laadtijden, barbecue en het spelen van (grand) strategy games. Je vind hem op twitter onder de naam @lucp (https://twitter.com/lucp). Programma 19:00 Inloop 19:30 Manuela van Prooijen - Lang leve de klant: Haal meer uit je WordPress! 20:15 Pauze 20:30 Luc Princen - Thinking outside the box(model): an introduction to Flexbox 21:15 Borrel Groeten van de WPMeetup crew! Locatie is wederom bij Redkiwi. Let op! Redkiwi is verhuisd en zitten nu vlakbij metrostation Coolhaven!

  15