What we're about

Comunidad WordPress de Lleida.
Este es un grupo que pretende unir a todos los interesados en este magnífico CMS, ya seas usuario a nivel personal o te dediques profesionalmente a diseñar y/o desarrollar webs con WordPress.

Queremos crear un espacio donde compartir conocimientos y experiencias que ayuden a todas esas personas que se inician o que quieren mejorar y ampliar sus conocimientos.

Si estás interesado en WP únete al Grupo y si quieres ayudar en la Organización Contacta con nosotros, ¡Únete a Nosotros y Comparte!

Nos puedes seguir en las redes sociales: Facebook (https://www.facebook.com/WordPressLleida/), Twitter (https://twitter.com/wplleida) y en nuestra web : wplleida.com (https://wplleida.com/)

Upcoming events (1)

Optimització de la nostra web

CEEILLEIDA

Després de les vacances d'estiu i arranquem la tercera temporada del WordPress Lleida, amb una meetup molt interessant. Entre els molts de factors que determinen el posicionament de la nostra web, un dels importants és el temps de càrrega. Per això és important, dedicar temps a optimitzar i millorar el rendiment de la nostra web. ✅ Què veurem? Passos senzills per optimitzar la càrrega de la nostra web. Serà una optimització de nivell bàsic, ho farem tot amb plugins perquè estigui a l'abast de tothom. Veurem com aplicar a la nostra web la minimització de CSS i JS, aplicar caché, lazy-loading i optimització de les imatges. Què tal? Us animeu?? 📢 Ens trobarem a l'Aula de Formació del CEEILleida. Adreça: Complex de La Caparrella, 97 de Lleida. L'entrada és pel lateral de l'edifici CEEI 1 -> Google Maps: https://goo.gl/maps/jAic2cVBAkq

Past Events

Photos (44)