What we're about

OC070: een inspirerend, gezellig en gratis (koffie/thee voor eigen rekening) netwerk event voor ZZP'ers en MKB'ers. Onder het genot van een kop koffie of thee met elkaar netwerken, elkaar beter leren kennen en misschien zelfs zaken doen. OC070 is een event dat iedere 1e woensdag van de maand plaats vindt.

OC070 vindt plaats op het dak van bedrijfsverzamelgebouw Bink 36; een zeer ruimtelijke en sfeervolle Bar / Restaurant met een prachtige aankleding. Wij mogen gebruik maken van de ruimte en de faciliteiten van Bink Rooftop ( https://www.binkrooftop.nl/ ). Deze locatie heeft tevens als voordeel dat we ook gratis gebruik kunnen maken van de ruime parkeergelegenheid rondom de Bink 36.

Stukje geschiedenis OC070 wordt al ruim 10 jaar door en voor ondernemers georganiseerd. Alle ondernemers uit Den Haag en omgeving zijn welkom tijdens deze maandelijkse events.

Programma; we hebben een vast programma:
9:00 deur open
9:30 - 10:00 half uurtje inspiratie
10:00 - 11:00 verhalen delen en luisteren naar de verhalen van anderen

Zet in je agenda en meld je aan Elke eerste woensdag van de maand van 9.00 - 11.00 uur.

Wij nodigen jou, collega’s, vrienden en kennissen uit om je te laten inspireren, je verhaal te vertellen en naar de verhalen van anderen te luisteren.

Upcoming events (1)

OC070 Inspiratie- en netwerkevent - November editie

Bink rooftop bar

Iedere 1e woensdag van de maand ben jij van harte welkom op ons netwerkevenement. Kom 6 november naar ons evenement OC070 en ontmoet ondernemers die jou mogelijk kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. Of kom in contact met iemand die jij kunt helpen? Wil jij jouw netwerk vergroten? Met andere ondernemers sparren? Geïnspireerd worden of anderen inspireren? Kom dan 6 november vanaf 09.00 uur naar de BINK in Den Haag. OC070 is het grootste gratis* netwerkevenement van Den Haag waar jij in contact komt met ondernemers / ZZP'ers / MKB'ers / solopreneurs / Entrepreneurs uit Den Haag en omgeving. Heb jij een onderneming, product, evenement, dienst, etc. die jij onder de aandacht wil brengen? Dat kan, wij bieden een aantal ondernemers de mogelijkheid om op een klein podium een presentatie / pitch te geven. Na de pitches hebben wij een programma waarmee wij de aanwezigen willen helpen om met nieuwe mensen in contact te komen. Door middel van een mini workshop / opdrachten zorgen wij voor een mooie opening voor een eerste gesprek. Programma: • 9:00 deur open • 9:30 pitches en inspiratie workshop (details volgen nog op de website) • 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers • 11:00 aan het werk of nog even blijven hangen / samen lunchen Met oog op de organisatie en afspraken met Bink Rooftop het verzoek je snel aan te melden. Neem ook even een kijkje op onze website: https://www.OC070.nl/ - en volg ons via https://www.facebook.com/OC070 We kijken er naar uit om elkaar weer te zien en te spreken, Onno, Linda, Jennifer, Karen, Meggie en Arne * de toegang en het parkeren zijn gratis, lekkere koffie/thee voor eigen rekening

Past Events

OC070 Inspiratie- en netwerkevent - Oktober editie

Bink rooftop bar

Photos (1,412)