addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Få diskutert virksomhetssøk på tvers av fagfelt og bedrifter!

Vi definerer Enterprise Search, eller virksomhetssøk, som praksisen å hente informasjon fra bestemte kilder, for så å gjøre den søkbar for bestemte målgrupper.

Vi er opptatt av å se på søkeløsningen som helhet, alt fra utviklingsprosessen og brukeropplevelsen til utviklingen og teknologien.

Løsningene vi lager presenter raskt treff fra et stor mengde informasjon, rangert etter en relevans som er tilpasset målgruppene. Det er ofte snakk om utstrakt bruk av strukturert informasjon fra kildene, gjerne i form av fasetter. Informasjonen hentes direkte fra mange ulike kilder, som for eksempel publiseringsløsninger, databaser og CRM-systemer. Den blir ikke hentet via et web-crawl, selv om dette kan forekomme som et tillegg i enkelte løsninger.

Vel møtt!

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

  • Gunnar Braaten founded Oslo Enterprise Search

    on April 4

 
Founded Apr 4, 2010

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy