addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Migrere FAST til Solr - Jan Høydahl forteller deg alt du må vite

Vurderer du å migrere din søkeløsning til Apache Solr? Eller er du bare nysgjerrig på hva som er mulig med "open source" søketeknologi?

Vedlikeholdskostnader, ytelse, internkompetanse, avhengighet på eksterne konsulenter, eierskap til kode, time-to-market, feilrettinger, et felleskap som bidrar, valgfrihet - dette er vanlige utfordringer som burde være kjent for alle som har satt sine ben i enterprise søk. Hvordan kan teknologien hjelpe deg å løse dine utfordringer på en god måte? Hvordan går du frem for å "skifte hjul i fart" - uten å kjøre av veien?

Ikke gå glipp av denne sjansen til å lære av andres erfaring med enterprise søk på FAST ESP og Apache Solr. Kom på Oslo Enterprise Search meetup i kjelleren på Den Gode Café 12. mai, til foredrag og diskusjon med andre søkeentusiaster.

Jan Høydahl er viden kjent for sin kunnskap og erfaring med enterprise søk. Gjennom sitt arbeid som selvstendig konsulent og rådgiver har han opparbeidet seg betydelig kompetanse på Microsoft FAST ESP and Apache Solr søketeknologi.

Vel møtt!

Join or login to comment.

 • Vegard S.

  Det er godt å se at vi samler en variert gruppe med folk som jobber med søk. Dagens foredrag med Jan Høydahl om FAST og Solr var godt tankefór. Det var spesielt interessant å høre om hans erfaringer med konkrete migreringsprosjekter, hva som motiverer en beslutning om å migrere, og hvilke hindre og velsignelser som venter den som begir seg ut på et slikt foretak.

  Min oppsummering: Vokt deg for dokumentprosessering, lingvistikk og crawling. Gled deg til kjappere oppstart, enklere deploy og heltestatus i friprogmiljøet for dine bidrag tilbake til kildekoden.

  May 12, 2010

 • Jan H.

  Foredraget tar ikke stilling til om Solr eller FAST er "best", men tar utangspunkt i at migrering allerede er besluttet.
  Cominvent jobber med begge teknologiene, og fokuset i foredraget er på ting man må tenke på for selve migreringen, likheter og ulikheter i de to plattformene etc. Satser på mange spørsmål og en god samtale!

  April 18, 2010

23 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy