addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Prosjekterfaringer fra Komplett, Statnett og en multinasjonal kunde.

Endelig er vi i gang i gjen!

Denne gangen har vi gleden av å invitere til tre spennende presentasjoner av ulike søkeløsninger.

Det er ikke alltid like lett å få til en god søkeløsning der sluttbrukerne faktisk klarer å finne det de er ute etter. Vi skal se på tre løsninger som vi tror har klart dette.

Vi forteller om bakgrunn og mål for prosjektet, hvordan søkeopplevelsen har blitt, prosessen for å komme dit, litt teknisk og de viktigste erfaringene. Løsningene er basert på ulik teknologi, men vi kommer til å ta oss søkeløsningen som helhet, så hvilken teknologi som er brukt er ikke det viktigste.

Vi begynner med øl og pizza fra Comperio kl17.

Nytt søk på komplett.no

Sebastian Mueller fra Findwise kommer å skal fortelle om det nye søket på komplett.no, som ble lansert i løpet av september i år.

Søkekonseptet på intranettet til Statnett

Gunnar Braaten fra Bouvet skal gå gjennom søkeprosjektet på "Nettopp", intranettet til Statnett. Denne løsningen er i dag basert på Sharepoint 2010, men man er i gang med en oppgradering til Sharepoint 2013.

Multinasjonal kunde for Comperio

Tallak Hellebust skal si noe om prosjektet de gjennomførte for å lage søk for en av sine kunder.

Velkommen skal dere være!

Join or login to comment.

  • Gunnar B.

    Takk til de oppmøtte, og spesielt foredragsholderne for en veldig bra reboot av denne Meetupen!

    Håper vi sees igjen i slutten av februar neste år.

    November 19, 2013

30 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy