How Entrepreneurs do it? | 17.02.2020

Details

Искаме да Ви поканим на третото издание на „Как го правят Предприемачите?“ - серия от обучителни събития на общността „Нощта на Предприемачите“.

Всяко събитие ще адресира конкретна тема свързана със стартирането или развитието на успешен бизнес. Лекторите ще бъдат успешни и доказали се професионалисти, с конкретен практически опит по темата.

Имаме удоволствието да Ви представим нашия трети лектор – СТОЙНЕ ВАСИЛЕВ.

Той ще говори за „Как да организираме финансите си и да ценообразуваме“. Ето малко повече информация за него:

Стойне Василев, CFSA, CIA е независим личен финансов консултант, собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България SmartMoney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК). Стойне е автор на първият български наръчник по лични финанси и инвестиране „Умни пари“, който се превърна в бестселър.

Има повече от 15 години опит на различни позиции във финансовата сфера в големи международни и български компании като ЕY, KBC, BDO, Райфайзен Банк, Прокредит Банк и ВМФГ.

През 2014 година напуска корпоративния свят и се отдава на неговата страст – да помага на българите да повишават финансова си грамотност и да живеят по-добре. Стойне има зад гърба си, като организатор и основен лектор, 5 издания на академията СтартБизнес.bg, 4 на семинара „Как да стартирам бизнес от А до Я“, както и десетки презентации и участия в телевизионни предавания по теми, свързани с финансите и предприемачеството.

Програма:
19:30-20:00 – Регистрация
20:00-21:30 – Стойне Василев - Как да организираме финансите си и да ценообразуваме
21:30-22:00 – Въпроси и отговори

https://entrepreneursnightout.org

Организатор: Entrepreneurs Night Out

Кога:[masked] (Понеделник), 19:30ч.
Къде: ул. Христо Белчев 3, Зона 21.
Език на лекцията: български
Места: 40
местата са ограничени и имаме нужда от потвърждение. Моля пишете ни в лично съобщение на нашата страница Entrepreneurs Night Out или по имейл [masked]
Вход: 20 лв.

Очакваме Ви!