Meetups anteriores

Lo que hacemos

Som un grup excursionista esportiu sense ànim de lucre
Madteam és un Club Excursionista de filosofia eminentment 'online', afiliat a la Federació d'Entitats Excursionites de Catalunya i a la Federació Catalana d'Espeleologia.
El Club està constituit per la junta directiva i les següents seccions:
Alta Muntanya.
Barranquisme.
Bicicleta de Muntanya.
Corredors de Muntanya.
Escalada.
Esquí de Muntanya.
Espeleologia.
Excursionisme.
Així com l'Escola de Muntanya Madteam, on s'ofereixen cursos reglats de les diferents modalitats amb instructors i guies titulats.
Apart de fer vida a la xarxa també ens reunim al local del carrer Corcega 335 de Barcelona, on les seccions i tots els socis poden trobar-se fisicament fora del mon virtual, així com accedir a la biblioteca del club o al material disponible pels socis.
Madteam, el primer club de muntanya 'online' obert a tot el món, és avui en dia amb més de quatre mil socis, el club excursionista més gran de Catalunya i un dels més grans de l'estat.
Origens
Madteam va començar cap allà juny de l'any 1993 com un petit grup d´amics amb una passió comú, la muntanya.
Amb el temps aquest grup ha anat creixent i finalment el 31 de noviembre del 2004, aquest petit projecte personal ha acabat convertint el somni en realitat, aprofitant l´estructura del antic C.M.Geologia vam aconseguir formar un club excursionista oficial i de ple dret associat a la FEEC.

Miembros