Lo que hacemos

Aquest és un grup per als persones interessades en Mindfulness i desenvolupament personal. Sóc facilitadora oficialment acreditada de Mindfulness per la Mindfulness Association del Regne Unit, una de les 5 escoles acreditades per formar instructors de Mindfulness amb una important tradició budista del llinatge Kagyu. La meva idea és proposar tallers, cursos i activitats laiques per practicar i consolidar els ensenyaments de l'atenció plena, la compassió i el creixement personal. A més, properament ampliaré la meva formació com a instructora de Mindfulness per a nens i joves amb el Mètode Eline Snel.
La pràctica sostinguda de Mindfulness ens ajuda a la nostra vida diària a millorar la nostra benestar i felicitat en les nostres vides i ajudar-nos a resoldre els nostres problemes i dificultats i viure el nostre màxim potencial, que és ser, aquí i ara, i moment a moment.

Este es un grupo para los personas interesadas en Mindfulness y desarrollo personal. Soy facilitadora oficialmente acreditada de Mindfulness por la Mindfulness Association del Reino Unido, una de las 5 escuelas acreditadas para formar instructoras en Mindfulness con una importante tradición budista. Mi idea es proponer encuentros, talleres, cursos y actividades laicas para practicar y afianzar las enseñanzas de la atención plena, la compasión y el crecimiento personal. Además, próximamente ampliaré mi formación como instructora de Mindfulness para niños y jóvenes con el Método Eline Snel.

La práctica sostenida de Mindfulness nos ayuda a nuestra vida diaria a mejorar nuestra bienestar y felicidad en nuestras vidas y ayudarnos a resolver nuestros problemas y dificultades y vivir nuestro máximo potencial, que es ser, aquí y ahora, y momento a momento.

Próximos eventos (1)

Retiro Mindfulness y Compasión

Vallmajor

Apunta't al Retir d'estiu de Mindfulness y Compassió els dies 6 i 7 de Juliol a Vallmajor a la Garrotxa. Què és el retir de Mindfulness i Compassió? La pràctica de Mindfulness és simple i profunda i aquest retir et permetrà trobar un espai de presència en l’aquí i l’ara per parar el “pilot automàtic” i experimentar diferents pràctiques de Mindfulness com: meditacions assentades, caminant, moviment conscient i en contacte amb cavalls, trobant espais de quietud, calma, connexió amb tu i la natura i benestar. Tindrem a la nostra disposició un espai acollidor, confortable, envoltat de bellesa natural i amb un tracte de qualitat. Podrem fer ús tant d’espais interiors com exteriors durant les pràctiques per emportar-nos una vivència profunda de connexió amb la vida durant un dia i mig en plena natura a Vall Major, Montagut. Qui som? L’Inés Fernández Barnosell i la Cristina Bubé Casas som instructores acreditades per la Mindfulness Association del Regne Unit. Les dues facilitem el programa de 8 setmanes Mindfulness basat en la vida quotidiana (MBLC- Mindfulness based living course) i impartim cursos i tallers de Mindfulness i Compassió per a grups privats, empreses i escoles. Si vols més tenir més informació, pots conèixe’ns a través de les nostres webs: www.sinegrow.com i www.cristinabube.com A qui s’adreça? A persones que tenen formació prèvia amb Mindfulness o meditació (curs de 8 setmanes ) i vulguin donar-li continuïtat i aprofundir en les seves pràctiques diàries. Més informació i reserva de places a : [masked] o[masked]. T'hi esperem!

Eventos anteriores (6)

Curs d'iniciació al Mindfulness

PRANA - Anna Paradell

70,00 €