addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Busquem ments creatives i obertes! Tots ho som i només cal que ho descobrim!

Es necessiten professionals apassionats de la seva feina!

T’agrada l’organització i la creació d’esdeveniments? Ets un planificador d'esdeveniments, dissenyador, gestor d’un espai o destinació, especialista digital amb fons MICE o simplement un professional inquiet?

En aquest grup deixem a banda “l’establishment” i tot allò que ja has vist escrit sobre la indústria d'esdeveniments i reunions. Volem aprendre i compartir, però amb una paraula clau com a eix d’aquesta trobada: innovació.

Volem a discutir i desenvolupar moltes idees que ballen al cap per posar-les al món. Com? Compartint-les, explicant-les i aplicant-les al nostre treball diari. Ets un cap inquiet, tens moltes idees diferentes cada dia, però no trobes ni el lloc  ni el moment per explicar-li a ningú?

Sigues benvingut/da! Tot just has trobat el teu lloc.

Únete y ven a nuestros Meetups
Inicia sesión con Facebook para descubrirlo
Al crear una cuenta de Meetup confirmas que aceptas nuestras Condiciones de uso

Meetups recientes

Novedades

 

Los miembros de este grupo también
son parte de:

Registrarse

Miembros de Meeetup, Inicien sesión

Al hacer clic en «Registrarse» o «Registrarse con Facebook», confirmas que aceptas nuestras Condiciones de uso y la Política de privacidad