Lo que hacemos

Aquest és un grup per qualsevol persona interessada en la tecnologia web moderna, en sistemes, experiència d'usuari en la web i desenvolupaments per mòbils. La iniciativa dels cafè amb web van neixer el 2013 per ser un punt de trobada de gent vinculada en el mon de la web, el desenvolupament i les noves tecnologies. La idea es compartir i explorar.

Les xerrades del CafèAmbWeb poden parlar de qualsevol tema al relacionat amb la web, i estan orientades a un públic ben divers, però sobretot estan pensades per desenvolupadors, dissenyadors i emprenedors. Les xerrades duren entre 15-20 minuts i tracten temes tant de forma introductòria (exemple: "Principis del disseny gràfic") com especialitzada (exemple: "Gestió de localstorage en HTML5"). No t'obsessionis amb la idea d'agradar a tot el públic; si vols parlar d'alguna cosa avançada, fes-ho sense por.

Si vols participar com a ponent en un #cafèambweb, envia'ns un correu a vine@cafeambweb.cat. Revisa abans els últims #cafèambweb, per si el tema del que vols parlar ja ha sortit (encara que sempre pots donar-hi un enfocament diferent).

Recorda que és molt important respectar la durada màxima de la xerrada (15-20 minuts) i tot i que no és pecat parlar de la teva empresa o negoci, l'objectiu és transmetre una idea, no convertir la xerrada en un espai publicitari.

En els #cafèambweb disposem d'un projector "amateur". No sol haver-hi massa bona wifi, així que no hi confiïs cegament per plantejar la teva xerrada. Compta sempre amb el públic de l'última fila a l'hora de dissenyar la teva presentació (lletra gran i poc text). Durant la teva presentació, tingues en compte també que hauràs de vocalitzar bé i parlar fort perquè se't senti (no, no sempre tenim un micròfon disponible).

Gràcies per la teva ajuda! El #cafèambweb ho fem entre tots :-)

Eventos anteriores (3)

Meteor, Angular 2 and Plone

Restaurant l'Om

Editors, Big Data & E-Comerce

Restaurant l'Om

Angular/React and Docker

Restaurant l'Om