Próximo Meetup

Vía Ferrata dels Patacons (K3-K4)
Des de Grimpant us proposem fer la ferrada dels Patacons, situada a la Serra de Prades (Tarragona). Dels Patacons és una ferrada atractiva i ben completa; on trobarem flanquejos, ponts tibetants i dos ràpels. Destaquem la bellesa del paisatge i l'ambient de tranquilitat que hi trobarem. Es tracta d'una vía ferrada de dificultat K3-k4 en general. És apta per als que ja tinguin certa experiència i/o gaudeixin d'un estat de forma òptim. Si no has fet mai ràpel no et preocupis perquè t'explicarem com funciona la maniobra i t'ho montarem per a què ho puguis fer amb tota la seguretat. Al llarg de la ferrada gaudirem de bones vistes panoràmiques i de l'ambient ferésteg d'aquest entorn tan especial. Activitat molt recomanable!! Fitxa tècnica de la ferrada: Dificultat: k3-k4 Longitud equipat: 480m Desnivell:90 m Temps recorregut: 2h Material necessari: -Calçat de muntanya en bones condicions i amb bona sola adherent i vestimenta còmode -Aigua (1 litre) i dinar (entrepà), fruita i fruits secs o snack van molt bé. -Guants per via ferrada. -Kit de ferrada: Casc, arnés, dissipador, vaga d'ancoratge i descensor de ràpel (vuit o similar). Si no disposem del kit puc gestionar el lloger. Té un cost de 15 euros. O be, si ja en disposeu i us manca alguna cosa per separat també: Casc: 5 euros Arnés: 5 Euros Dissipador + vuit + baga: 7 euros (Si necessiteu material s'ha d'abonar l'import del lloguer junt amb la paga i senyal) Hora i punt de trobada: 8:00 Metro zona universitària (Av. Diagonal) Hora de tornada prevista: 19h Preu: 38 euros Inclou: Assegurança d'accidents i Responsabilitat Civil Guia de muntanya professional titulat TD2 La ratio guía : participant és de 1:5 per seguretat i qualitat del guiatge (1 guia per a 5 participants) El desplaçament el farem en vehícles particulars i té un cost de 15 euros/persona que se li pagarà directament al conductor del vehícle. Si vols portar el teu vehícle, diga'm-ho per tal d'organitzar-ho. Esperarem com a màxim 15' a sortir per respecte als companys que han arribat a l'hora Per tal de reservar plaça, cal fer un ingrés de 28 € abans del dia 7 de desembre i avisar-me per privat. ES[masked] [masked] Caixa d'Enginyers La resta de l'import s'abonarà en efectiu en finalitzar l'activitat. Alhora de fer l'ingrés afegir: Nom, Cognom i via ferrada dels Patacons. El meu contacte: Sergi:[masked] [masked] Política de Cancel·lació. La paga i senyal no es tornarà en cap cas. Si no pots venir per què estàs malalt o l'activitat no es pot realitzar per mala meteo se't guardarà el dipòsit de la paga i senyal per la propera activitat.

Salida Metro Zona universitaria

Avenida diagonal · Barcelona

38,00 €
5 comentarios

Meetups previstos

Meetups anteriores

Lo que hacemos

Grupo dedicado a todas aquellas personas que quieran disfrutar de la montaña y sus diferentes actividades de aventura; trekking, escalada, raquetas de nieve y barranquismo de forma segura.

Somos guías de montaña titulados y con experiencia. Te ofrecemos una gran variedad de actividades cerca de Barcelona y pirineos.

Nuestras excursiones tienen un valor añadido por su interesante contenido en fauna, flora e historia. Y por otro lado destacamos por saber escoger y confeccionar rutas en lugares bellos de nuestra geografía.

Nuestro objetivo es que disfrutes, conozcas a gente interesante y vuelvas sano y salvo a casa después de la actividad.

Miembros