Próximo Meetup

Catalem meet up de conversa en Catala
Anem a Cafè de l'Aula, bevem un cafè, una copa, un cacaolat, una coca cola, un... c-aigua... i xerrem. Pots xerrar del qualsevol tema que vulguis.No és gaire formal, pots arribar i marxar quan vulguis, però si arribes molt tard, envia'm un Whatsapp a mi [masked]) o al grup per assegurar-te que encara som allà. Nota: no es un grup politic es per gent que volen millorar o ja saven parlar el Catala I volen gaudir de l'art de la conversacio amb gent interessant.

El Cafè de l'Aula

C/Volta, 37 · Terrassa

Lo que hacemos

Hola! Aquest és un grup de conversa per tot aquell qui vulgui practicar el català. Si fa poc que has arribat a Catalunya i estàs aprenent l'idioma o simplement no tens costum de parlar-lo, apunta't a les nostres trobades. També pots unir-te al grup si ja ets catalanoparlant però t'agrada ajudar a difondre el nostre idioma i conèixer gent nova. Vine a xerrar! Llença't-hi!

Hi! This is a group for anyone who wants to speak or practice Catalan. If you've only just arrived and are trying to pick up the basics, you're a more advanced learner looking for some conversation practice, or you're at any level and just want more opportunities to speak, come try one of our meetups!

Miembros