Meetup ya realizado

10a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona

Este Meetup ya pasó

16 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

Important: per fer la inscripció cal omplir el formulari que hi ha en aquesta pàgina (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-badalona-2018/_e:46/)!

Participa en la desena trobada ScratchEd Meetup Barcelona que farem el dissabte 17 de març de 9:00 a 14:00 al Centre Cultural El Carme de Badalona!

En aquesta ocasió ens afegim a l'Edcamp Badalona (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-badalona-2018/_e:46/), un esdeveniment on els participants compartirem idees, projectes, coneixements, recursos... sobre educació en general i programació i robòtica educativa en particular.

El moviment Edcamp té molts aspectes comuns amb la idea de trobades que estem organitzant sota el paraigües de ScratchEd. Donat que el proper 17 de març està previst aquest esdeveniment educatiu, enlloc d'organitzar un altre en paral·lel aquest mes ens unim per fer encara més força!

Així doncs, si vols i pots assistir a l'Edcamp Badalona, no valdrà només amb confirmar-ho en aquesta pàgina sinó que caldrà que formalitzis la inscripció omplint el formulari que trobareu (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-badalona-2018/_e:46/). T'hi esperem!!!