Meetup ya realizado

11a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona

Este Meetup ya pasó

17 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

Important: per fer la inscripció cal omplir el formulari que hi ha en aquesta pàgina (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-steam-barcelona-18/_e:55/)!

Participa en l'onzena trobada ScratchEd Meetup Barcelona que farem el dissabte 14 d'abril de 10:00 a 13:00 al CosmoCaixa de Barcelona!
Atenció: no serà el 3r dissabte de mes (com de costum) sinó el 2n (dia 14).

En aquesta ocasió ens afegim a l'Edcamp STEAM Barcelona (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-steam-barcelona-18/_e:55/), un esdeveniment on els participants compartirem idees, projectes, coneixements, recursos... sobre educació en general i programació i robòtica educativa en particular.

El moviment Edcamp té molts aspectes comuns amb la idea de trobades que estem organitzant sota el paraigües de ScratchEd. Donat que el proper 14 d'abril està previst aquest esdeveniment educatiu, enlloc d'organitzar un altre en paral·lel aquest mes ens unim per fer encara més força!

Així doncs, si vols i pots assistir a l'Edcamp STEAM Barcelona, no valdrà només amb confirmar-ho en aquesta pàgina sinó que caldrà que formalitzis la inscripció omplint el formulari que trobareu (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-steam-barcelona-18/_e:55/). T'hi esperem!!!