Meetup ya realizado

14a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona

Este Meetup ya pasó

10 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

NOVA DATA - 28 DE JUNY

Important: per fer la inscripció cal omplir el formulari que hi ha en aquesta pàgina (https://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-sant-marti-2018/_e:58/)!

Participa en la 14a trobada ScratchEd Meetup Barcelona que farem el dijous 28 de juny de 17:30 a 20:30 a l'escola Catalònia de Barcelona!

Com ja vam fer a la 3a trobada, ens afegim a l'Edcamp Sant Martí (https://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-sant-marti-2018/_e:58/), un esdeveniment on els participants compartirem idees, projectes, coneixements, recursos... sobre programació i robòtica educativa.

El moviment Edcamp té molts aspectes comuns amb la idea de trobades que estem organitzant sota el paraigües de ScratchEd. Donat que el proper 28 de juny està prevista aquest esdeveniment temàtic de programació i robòtica educativa, enlloc d'organitzar un altre en paral·lel aquest mes ens unim per fer encara més força!

Així doncs, si vols i pots assistir a l'Edcamp Sant Martí, no valdrà només amb confirmar-ho en aquesta pàgina sinó que caldrà que formalitzis la inscripció omplint el formulari que trobareu (https://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-sant-marti-2018/_e:58/). T'hi esperem!!!