Meetup ya realizado

15a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona

Este Meetup ya pasó

41 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

Participeu en la 15a trobada ScratchEd Meetup Barcelona que farem el proper dissabte 22 de setembre de 10:00 a 13:00 al local de la Cooperativa COLECTIC al barri del Raval de Barcelona (al costat del Mercat de Sant Antoni).

Els Meetups de l'ScratchEd són trobades mensuals informals on docents, educadors/es i formadors/es poden intercanviar idees i experiències, resoldre dubtes i, sobretot, fer xarxa amb altres persones interessades en les eines de pensament computacional per a infants i joves.

En aquestes trobades parlarem de com aplicar Scratch a l’aula i com a extraescolar, en quines etapes educatives, recursos metodològics, experiències, idees… i no es limita a Scratch: altres programes neixen del codi visual per blocs, com Snap! «l’Scratch de secundària», que té derivats molt interessants amb els que podem brodar o imprimir en 3D allò que programem! També hi ha cabuda per a qualsevol proposta per a treballar les competències STEAM en l'entorn educatiu. Les possibilitats són infinites, els límits els posem nosaltres! 🙂

Amb tot, el que volem dir és que el programa i continguts de la trobada el configurarem allà mateix entre tots a partir dels interessos comuns.

Aquests meetups normalment s'estructuren en tres parts:

1. Comencem fent treball en xarxa i coneixent els interessos dels assistents.

2. Tots i totes plegats decidim la composició de la graella de sessions i, en grups petits en funció dels interessos, ens distribuïm en els diferents espais. Aquí apliquem la regla dels Edcamp "vota amb els dos peus", de manera que cadascú és lliure de moure's a un altre grup si no està sent el que esperava.

3. Ens retrobem totes per compartir els temes tractats, un bon moment per inspirar i ser inspirat: potser aleshores descobrim un tema nou per a la següent trobada !

Què cal portar? Curiositat! Si disposeu d'un ordinador portàtil o tauleta amb algun programa específic, o bé algun aparell o artilugi que vulgueu mostrar serà fantàstic.

Us hi esperem!!! ^_^