Lo que hacemos

Comunidad WordPress de Lleida.
Este es un grupo que pretende unir a todos los interesados en este magnífico CMS, ya seas usuario a nivel personal o te dediques profesionalmente a diseñar y/o desarrollar webs con WordPress.

Queremos crear un espacio donde compartir conocimientos y experiencias que ayuden a todas esas personas que se inician o que quieren mejorar y ampliar sus conocimientos.

Si estás interesado en WP únete al Grupo y si quieres ayudar en la Organización Contacta con nosotros, ¡Únete a Nosotros y Comparte!

Nos puedes seguir en las redes sociales: Facebook (https://www.facebook.com/WordPressLleida/), Twitter (https://twitter.com/wplleida) y en nuestra web : wplleida.com (https://wplleida.com/)

Próximos eventos (1)

Dr. WordPress : consultoria i resolució de dubtes

Arribem a la darrera meetup del curs, abans de les vacances d'estiu. Per aquesta ocasió, hem decidit recuperar el Consultori del Dr. WordPress. Una meetup de torn obert de preguntes i respostes. La trobada va dirigida a qualsevol persona que tingui interès en aprendre o resoldre dubtes concrets o problemes que pugui tenir amb el seu WordPress o WooCommerce, així com qualsevol altra qüestió relacionada amb el vostre projecte web. 💻 No parlarem sobre un tema en concret, sinó que estarem a la vostra disposició per resoldre preguntes, incidències, etc... ✅ La sessió serà una xerrada conjunta entre tots, per donar-vos solucions a dubtes que tingueu, resoldre recomanacions sobre possibles plugins o themes, errors, millores que vulgueu fer... qualsevol tema relacionat amb WordPress. ✅ Si teniu una botiga online amb WooCommerce i teniu consultes per millorar la vostra web, o com afegir noves funcionalitats/eines que us ajudin a vendre més...també mirarem d'ajudar-vos! Què tal? Us animeu?? 📢 Ens trobarem a l'Aula de Formació del CEEILleida. Adreça: Complex de La Caparrella, 97 de Lleida. L'entrada és pel lateral de l'edifici CEEI 1 -> Google Maps: https://goo.gl/maps/jAic2cVBAkq

También puedes encontrarnos en