WordPress Meetup u Vršcu #WPVŠ 04/19

Este es un evento antiguo

2 personas asistieron

Lugar por decidir

Detalles

Dobrodošli na vršački WordPress Meetup!

Aprilsko druženje dovodi nam dvoje erudita u svojim oblastima: developera koji podjednako uspešno koristi Drupal i WordPress, kao i iskusnu dizajnerku, koja je svoje iskustvo prekalila u svim oblastima dizajna.

Mladen Đurić (@MacMladen) bio je full stack pre nego što je to postalo in, jer tada drugačije nije moglo. Sada je samo frontender koji radi backend i održava server. Sertifikovani Drupal developer - frontend specialist, vodi školu Koder, gde između ostalog, drži i Web development i JavaScript kurseve.

Ozbiljan web development podrazumeva rad u lokalu pre svega, a to zahteva nameštanje raznih okruženja pod raznim uslovima koji treba da imitiraju production server. Tu na scenu stupa Docker, ali postoji dosta načina kako se Docker integriše u lokalni development, pogotovu na "stranim platformama" {Mac, Windows}. Jedan od njih je Docksal. Mladen će vam pokazati kako.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/macmladen/

Lana Sandić je grafički dizajner (univerzalni vojnik 😊). Diplomirala je 2003. na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu na odseku za grafički dizajn i komunikacije. Radila je i kao in-house designer i kao freelancer, a prošla je i sito i rešeto marketinških agencija.

Poslednjih 7 godina radi za kompaniju Gorenje. To joj je omogućilo da nauči metode korporativnog tržišnog komuniciranja, prodaje i brandinga robne marke za preko 30 tržišta širom sveta na kojima je Gorenje prisutno. Deo je kreativnog tima koji je radio na Gorenje Brand Book-u i implementaciji trampoline brenda u vizuelni identitet te robne marke.

Govoriće o brandingu – zbog čega je neizostavni deo marketinga (bilo da je reč o proizvodu, firmi ili našem ličnom brandingu), zašto svaki brend mora da ima svoj temelj, faktore diferenciijacije i ključnu vrednost i kako se te vrednosti primenjuju kroz štampane i digitalne materijale i različite kanale komunikacije. Verujemo da će tema biti zanimljiva svima, bez obzira na struku. Jer, svi se u biti bavimo istim poslom – prodajom, a svako od nas je sa svojim umećem, znanjem i ličnim kvalitetima - alat prodaje.

https://rs.linkedin.com/in/lana-sandi%C4%87-99176a41

Meetup je zakazan za petak, 12. april, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17.
Prisustvo predavanjima je besplatno.