Próximo Meetup

Massatge de so amb Bols Tibetans i Gong a Mataró
El massatge de so fa servir Bols Tibetans, Gong i altres instruments per fer que connectis amb l'interior d'una manera meditativa i efectiva. No té cap dificultat més que deixar-se emportar per el so i la vibració que t'envoltarà. A diferència dels concerts o meditacions més orientats a la relaxació, el massatge de so permet gràcies a la seva estructura que la ment s'enganxi als diferents sons i interactuï amb ells. Et relaxaràs, sí, però a banda d'això la teva ment entrarà en un procés, en un viatge cap a on ella necessiti expressar-se. Aquestes sessions permeten que la ment es buidi de soroll, per tal de connectar amb el sons interiors i amb el silenci. A nivell emocional podrem connectar amb les nostres emocions estancades per tal d'alliberar-les de manera suau i no traumàtica, per deixar anar persones o situacions que ens angoixen o per trobar solució a elles, o viatjar a llocs espectaculars de llum si estem passant un moment dolç. A nivell energètic sortiràs equilibrat, carregat d'energia si estàs baix i anivellat si te'n sobra, i a nivell físic el teu cos sortirà descansat, destensat, renovat. Si tens problemes de dolor crònic també sortiràs alleujat.

Centre de Ioga Shanti

Carrer Emili Cabanyes 20 · Mataró

15,00 €
Respuesta antes del: 5/10/2018

Lo que hacemos

En aquest grup trobareu un bon número d'activitats relacionades amb el Ioga, en les varietats Kundalini i Nidra, sessions de meditació i un ampli ventall de sessions relaxants, terapèutiques, meditatives i musicals amb bols tibetans, gong i altres instruments vibracionals.

Espero que puguis trobar l'activitat que més s'ajusti als teus gustos, tant si busques entrenament físic, relaxació profunda o sanació.

Sigues benvingut a aquest Meetup! El primer que s'obre a Mataró i al Maresme d'aquest tipus!

Miembros

También puedes encontrarnos en