Lo que hacemos

Vols participar en sortides en grup per practicar la fotografia i/o videografia i compartir coneixements tant tècnics com creatius i artístics?

Aquest grup està pensat per a les persones que creuen que compartir coneixements i experiències, a part de ser interessant i fins i tot divertit, fomenta la creativitat i ens fa millors com a persones.

Obert tant a professionals com a entusiastes, tant a qui fa fotos amb el mòbil i no les edita com a qui té la càmera més complexa i no dóna una foto per finalitzada fins que no l'ha passat pel Lightroom, tant a qui li agrada la fotografia de paisatge com la urbana. Tant si no saps què vol dir f/1.2 o tiny planet com si el f/1.2 és el teu objectiu preferit o et diverteix fer little planets.

Des de trobades per fotografiar o fer un time-lapse de la sortida del sol al Port o platges de Tarragona o al Parc Natural del Delta de l'Ebre com a fer passejades fotogràfiques pel barri Gòtic o pels mercats de Barcelona.

Ja sigui per pujar les fotos i vídeos a Instagram o Facebook com per a fer un blog o un vlog, si t'agrada la fotografia i vols millorar com a fotògraf i/o videògraf, aquest és un grup per a tu.

Eventos anteriores (2)

Triangle d'exposició

WANNA SUP

Hora daurada i posta de Sol al Port de Tarragona.

Escales Reials