Presentació de la talladora CNC

Imagen del lugar del evento

Detalles

Aquest dijous 11 de maig a les 18h es presentarà al Club de Makers del Citilab el projecte de la talladora CNC, controlada per ordinador, que permet tallar peces de materials diversos com ara fustes i plàstics. El prototip s’ha construït a partir del reaprofitament de materials d’una impressora 3D avariada.
Com a millores als dissenys oberts que es troben habitualment, aquesta talladora permet tallar peces més grans, porta un sistema de subjecció de les peces amb imants de neodimi i un sistema d’aspiració dels residus generats aprofitat un petit aspirador comercial.

En el projecte han participat molts dels membres del club de Makers del Citilab i com sempre estaran disponibles per respondre a totes les preguntes que sorgeixin sobre el seu desenvolupament.

Et convidem a participar a la presentació i conèixer d’a prop l’activitat dels clubs. Recorda que estem oberts a la participació i a noves propostes tant en la versió de makers dels dijous, com de media dels dimecres o la de programació dels dimarts. L’horari dels clubs és de 17:30 a 19:30.

Asistentes (1)

Ir a la lista de asistentes