Lo que hacemos

L’espai maker – FAB Casa del Mig és un espai de fabricació, creació i formació què està equipat amb diferents màquines de prototipatge i fabricació digital.

L’espai és obert a tots els públics, només cal que vinguis i ens expliquis el teu projecte o les teves inquietuds… i nosaltres t’ajudarem a materialitzar-les!

Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 21.30 h

Próximos eventos (5+)

Girls on protoboard

Punt Multimèdia Casa del Mig

Som un grup de noies amb moltes ganes d'aprendre Arduino. Estem començant des del nivell més bàsic i proposem un punt de trobada al FAB Casa del Mig - Punt Multimèdia (puntmultimedia.org) per començar a col·laborar i aprendre en comunitat en una trobada entre noies. Els esdeveniments són gratuïts i disposem d'algunes plaques Arduino.

Tardes d'innovacio i trasteig

Punt Multimèdia Casa del Mig

Obrim una nova secció de tardes I+D per trobar-nos i investigar sobre noves vies de fabricació digital, robòtica, multimèdia, IOT.. o sobre qualsevol tema què t’interessi! Proposan’s una idea o problema, i junts t’ajudarem a investigar i, a desenvolupar-ho en comunitat. Un espai de trobada obert què reservarem un cop al més per a totes les persones que vulguin innovar i participar. Nosaltres ho publicarem per fer-ne crida! Observacions: Places limitades. En cas que no puguis venir és important donar-se de baixa des de l'aplicació del Meetup.

Capacitació maker: Tall amb plòter de vinil

Punt Multimèdia Casa del Mig

2,00 €

Taller per aprendre el funcionament bàsic de la viniladora. Places limitades. Aquest meetup te un preu simbòlic d'1 €. Aquest diners són per confirmar l'assistència i el compromís de venir, ja que últimament ens hem trobat gent apuntada que no ve, deixant a gent interessada sense plaça. I si no podeu venir... allibereu la vostra plaça!

#TALLER EN FAMÍLIA: Personalitza la teva samarreta amb vinil

Punt Multimèdia Casa del Mig

2,00 €

PERSONALITZA LA TEVA SAMARRETA AMB VINIL Horari: dissabte 15 de juny, d’11 a 13 h Inscripció via www.meetup.com/fabcasadelmig. Material: 2,00 € Porta la teva samarreta i personalitza-la amb vinil. Un taller per aprendre a dissenyar i tallar amb el plòter el teu disseny i a transferir-lo a la teva samarreta. Observacions: - Taller per fer conjuntament un adult amb un infant a partir de 6 anys. - Porta la teva samarreta, preferiblement de color clar. - Cada inscripció al meetup val per un infant. Els adults no paguen. Si ha de venir més d'un infant, s'han d'afegir com a convidats. Per exemple, un adult amb tres infants: Hauria de inscriure's i afegir dos convidats. Si tens dubtes escriu-nos a [masked]

Eventos anteriores (85)

Capacitació maker: Tall amb tecnologia làser

Punt Multimèdia Casa del Mig

1,00 €