Lo que hacemos

L’espai maker – FAB Casa del Mig és un espai de fabricació, creació i formació què està equipat amb diferents màquines de prototipatge i fabricació digital.

L’espai és obert a tots els públics, només cal que vinguis i ens expliquis el teu projecte o les teves inquietuds… i nosaltres t’ajudarem a materialitzar-les!

Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 21.30 h

Próximos eventos (5)

Tardes d'innovacio i trasteig

Punt Multimèdia Casa del Mig

Obrim una nova secció de tardes I+D per trobar-nos i investigar sobre noves vies de fabricació digital, robòtica, multimèdia, IOT.. o sobre qualsevol tema què t’interessi! Proposan’s una idea o problema, i junts t’ajudarem a investigar i, a desenvolupar-ho en comunitat. Un espai de trobada obert què reservarem un cop al més per a totes les persones que vulguin innovar i participar. Nosaltres ho publicarem per fer-ne crida! Observacions: Places limitades. En cas que no puguis venir és important donar-se de baixa des de l'aplicació del Meetup.

Girls On Protoboard - Laboratori Obert

Punt Multimèdia Casa del Mig

Som un grup de noies que volem aprendre juntes sobre tecnologia. Amb aquesta trobada pretenem trobar-nos en forma de laboratori obert per a compartir els diferents projectes amb els que estem treballant o ens agradaria treballar, per tal de compartir, posar en comú idees i ajudar-nos entre totes. L'activitat està dirigida a tots els nivells i fins ara hem compartit projectes produits per exemple amb arduino, makey makey, wearables i processing. Vine amb el teu projecte o amb les ganes de descobrir-ne de nous, tenim ganes de conèixer-ne!

#TALLER EN FAMÍLIA: Personalitza la teva samarreta amb vinil

Punt Multimèdia Casa del Mig

2,00 €

PERSONALITZA LA TEVA SAMARRETA AMB VINIL - CANVI DE DATA!!!!!! Horari: dissabte 22 de juny, d’11 a 13 h Inscripció via www.meetup.com/fabcasadelmig. Material: 2,00 € Porta la teva samarreta i personalitza-la amb vinil. Un taller per aprendre a dissenyar i tallar amb el plòter el teu disseny i a transferir-lo a la teva samarreta. Observacions: - Taller per fer conjuntament un adult amb un infant a partir de 6 anys. - Porta la teva samarreta, preferiblement de color clar. - Cada inscripció al meetup val per un infant. Els adults no paguen. Si ha de venir més d'un infant, s'han d'afegir com a convidats. Per exemple, un adult amb tres infants: Hauria de inscriure's i afegir dos convidats. Si tens dubtes escriu-nos a [masked]

Capacitació maker: Impressió 3D amb filament

Punt Multimèdia Casa del Mig

1,00 €

Taller per aprendre el funcionament bàsic de la impressió 3D amb filament. Places limitades. Aquest meetup te un preu simbòlic d'1 €. Aquest diners són per confirmar l'assistència i el compromís de venir, ja que últimament ens hem trobat gent apuntada que no ve, deixant a gent interessada sense plaça.

Eventos anteriores (88)

Girls On Protoboard - Projecte Arduino

Punt Multimèdia Casa del Mig