Internet de les coses, Servidor i client - TARDES D'INNOVACIÓ I TRASTEIG

¿Asistirás?

9 lugares disponibles

Compartir:

Detalles

Ja tenim creada la temàtica de la PRIMERA tarda d'innovació i trasteig. Us proposem que trastegem sobre IOT, tenim unes plaques TTGO LORA32 i alguns sensors amb els que intentarem conectar-nos al servidor lora, Nos ho vam fer un cop però a veure si entre tots ho aconseguim. Això no es un taller, així que no es un curs recordeu, sinó que entre tots ho tirem endavant, Qui s'atreveix?!?!? I qui posa les cerveses!! ;-)

A mes tenim un servidor linux on volem que sigui el que reculli les dades !! Us atreviu?? ja hi vam instalar alguns dels programes, però si ve algun expert de linux ens aniria molt bé.

Tenim un manual del Xose i dels amics de Internet of things of Catalunya que han fet un tutorial de com muntar el servidor en una Raspberry, seria adaptar-ho a un UBUNTU.

Manual de Raspberry pi, del que ens pot ajudar a instalar-ho en un UBUNTU.
https://gist.github.com/xoseperez/e23334910fb45b0424b35c422760cb87

Aqui tenim el projecte que ens va fer el Xose de Internet de les coses de fer un dispositiu amb sensors d'humitat, temperatura i pressió i també un sensor de contaminació. Podriem seguir aquest manual si no tenim per on començar

https://github.com/ttncat/airquality

Obrim una nova secció de tardes I+D per trobar-nos i investigar sobre noves vies de fabricació digital, robòtica, multimèdia, IOT.. o sobre qualsevol tema què t’interessi! Proposan’s una idea o problema, i junts t’ajudarem a investigar i, a desenvolupar-ho en comunitat. Un espai de trobada obert què reservarem un cop al més per a totes les persones que vulguin innovar i participar.

Nosaltres ho publicarem per fer-ne crida!

Dates: dimecres 30 de gener, 13 de febrer, 27 de març i 17 d’abril, de 19 a 21 h

Observacions:
Places limitades.
En cas que no puguis venir és important donar-se de baixa des de l'aplicació del Meetup.