addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Robotizálás és virtuális valóság testközelből

 • Multivibrator @ evosoft

  Kaposvár utca 14-18, Budapest (map)

  47.468224 19.051958


 • Figyelem! Ez alkalommal a Meetup a szokásostól eltérően már 17 órakor elkezdődik egy speciális, szezonjellegű programmal: Kovács Antal, az örökös magyar sommelier bajnok lesz a vendégünk - és az ő saját forralt bora, amit az
  irodaház udvarán, frissen fog elkészteni


  Kedvcsináló a szakmai előadásokhoz:

  Építsünk robotot! Lehetetlennek tűnik? Pedig ma már nem az. A technika rohamos fejlődésével, mára olyan technikai eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek segítségével gyermekjátékká válik a nemrégiben még lehetetlennek tűnő feladatok megoldása.

  Egy ilyen megvalósításra szeretnénk rávilágítani, melynek során egy önjáró robot autó kerül bemutatásra. Az előadás során az Arduino mikrovezérlők programozásáról tudhatunk meg minden fontos információt az első lépések megkezdéséhez, illetve szemléletesen néhány a lapkához csatlakoztatható motor, vezérlő, stb. is bemutatásra kerül. Az előadás nem igényel elektronikai előismereteket, csupán a C/C++ nyelv alap szintű ismeretét és megfelelő érdeklődést a téma iránt.

   És ha ez még nem lenne elég, megismerheted, hogy kerül mindez bele egy 3D világba! Az előadás második felvonásaképp bevezetőt nyújtunk az Augmented Reality világába. Megtudhatod, hogyan egészíthetjük ki a valós világról alkotott képet további 3D információkkal mobiltelefon, tablet vagy akár okos szemüveg kijelzőjén, ezáltal is forradalmasítva megannyi területet, legyen az ipar, egészségügy vagy akár oktatás. Szó lesz továbbá a szükséges képfelismerő algoritmusokról is.

   Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődésed és találkozunk december 14-én a meetup keretein belül! :)


   Az előadások nyelve magyar lesz.

   Kapunyitás 17 órakor, a rendezvény legkésőbb 21 órakor ér véget.

  Join or login to comment.

  People in this
  Meetup are also in:

  Sign up

  Meetup members, Log in

  By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy