What we're about

L’espai maker – FAB Casa del Mig és un espai de fabricació, creació i formació què està equipat amb diferents màquines de prototipatge i fabricació digital.

L’espai és obert a tots els públics, només cal que vinguis i ens expliquis el teu projecte o les teves inquietuds… i nosaltres t’ajudarem a materialitzar-les!

Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 21.30 h

Upcoming events (5+)

Girls On Protoboard - Laboratori Obert

Punt Multimèdia Casa del Mig

Som un grup de noies que volem aprendre juntes sobre tecnologia. Amb aquesta trobada pretenem trobar-nos en forma de laboratori obert per a compartir els diferents projectes amb els que estem treballant o ens agradaria treballar, per tal de compartir, posar en comú idees i ajudar-nos entre totes. L'activitat està dirigida a tots els nivells i fins ara hem compartit projectes produits per exemple amb arduino, makey makey, wearables i processing. Vine amb el teu projecte o amb les ganes de descobrir-ne de nous, tenim ganes de conèixer-ne!

#CAPACITACIÓ MAKER: Impressió 3D amb filament

Punt Multimèdia Casa del Mig

€1.00

Taller per aprendre el funcionament bàsic de la impressió 3D amb filament. Dimecres 18 de setembre, de 19 a 20.30 h Inscripció: 1,00 € Aquest taller és obligatori per poder fer ús de l’autoservei de l’espai maker FAB Casa del Mig, excepte en el cas que l'usuari ja en tingui coneixement. Aquest meetup te un preu simbòlic d'1 €. Aquest diners són per confirmar l'assistència i el compromís de venir.

#MAKER: Tardes d'innovacio i trasteig

Punt Multimèdia Casa del Mig

Obrim una nova secció de tardes I+D per trobar-nos i investigar sobre noves vies de fabricació digital, robòtica, multimèdia, IOT.. o sobre qualsevol tema què t’interessi! Proposan’s una idea o problema, i junts t’ajudarem a investigar i, a desenvolupar-ho en comunitat. Un espai de trobada obert què reservarem un cop al més per a totes les persones que vulguin innovar i participar. Nosaltres ho publicarem per fer-ne crida! Observacions: Places limitades. En cas que no puguis venir és important donar-se de baixa des de l'aplicació del Meetup.

#CAPACITACIÓ MAKER: Tall amb tecnologia làser

Punt Multimèdia Casa del Mig

€1.00

Taller per aprendre el funcionament bàsic de la talladora làser. Dimecres 23 d’octubre, de 19 a 20.30 h Inscripció: 1,00 € Aquest taller és obligatori per poder fer ús de l’autoservei de l’espai maker FAB Casa del Mig, excepte en el cas que l'usuari ja en tingui coneixement. Aquest meetup te un preu simbòlic d'1 €. Aquest diners són per confirmar l'assistència i el compromís de venir.

Past events (93)

#GIRLS ON PROTOBOARD: Projecte Arduino

Punt Multimèdia Casa del Mig

Photos (215)