• #GIRLS ON PROTOBOARD: Projecte Arduino

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  Som un grup de noies amb moltes ganes d'aprendre Arduino i estem treballant en un projecte conjunt per a generar un mapa interactiu sobre alguns espais del barri. Estem començant des del nivell més bàsic i ens agrada obrir el projecte a d'altres noies que també hi vulgueu participar per a aprendre conjuntament entre totes. Els esdeveniments són gratuïts i disposem d'algunes plaques Arduino, i ens trobareu quinzenalment al FAB Casa del Mig - Punt Multimèdia de Sants. Ens veiem aviat!

 • Capacitació maker: Impressió 3D amb filament

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  €1.00

  Taller per aprendre el funcionament bàsic de la impressió 3D amb filament. Places limitades. Aquest meetup te un preu simbòlic d'1 €. Aquest diners són per confirmar l'assistència i el compromís de venir, ja que últimament ens hem trobat gent apuntada que no ve, deixant a gent interessada sense plaça.

 • #TALLER EN FAMÍLIA: Personalitza la teva samarreta amb vinil

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  €2.00

  PERSONALITZA LA TEVA SAMARRETA AMB VINIL - CANVI DE DATA!!!!!! Horari: dissabte 22 de juny, d’11 a 13 h Inscripció via www.meetup.com/fabcasadelmig. Material: 2,00 € Porta la teva samarreta i personalitza-la amb vinil. Un taller per aprendre a dissenyar i tallar amb el plòter el teu disseny i a transferir-lo a la teva samarreta. Observacions: - Taller per fer conjuntament un adult amb un infant a partir de 6 anys. - Porta la teva samarreta, preferiblement de color clar. - Cada inscripció al meetup val per un infant. Els adults no paguen. Si ha de venir més d'un infant, s'han d'afegir com a convidats. Per exemple, un adult amb tres infants: Hauria de inscriure's i afegir dos convidats. Si tens dubtes escriu-nos a [masked]

  1
 • Girls On Protoboard - Laboratori Obert

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  Som un grup de noies que volem aprendre juntes sobre tecnologia. Amb aquesta trobada pretenem trobar-nos en forma de laboratori obert per a compartir els diferents projectes amb els que estem treballant o ens agradaria treballar, per tal de compartir, posar en comú idees i ajudar-nos entre totes. L'activitat està dirigida a tots els nivells i fins ara hem compartit projectes produits per exemple amb arduino, makey makey, wearables i processing. Vine amb el teu projecte o amb les ganes de descobrir-ne de nous, tenim ganes de conèixer-ne!

 • Tardes d'innovacio i trasteig

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  Obrim una nova secció de tardes I+D per trobar-nos i investigar sobre noves vies de fabricació digital, robòtica, multimèdia, IOT.. o sobre qualsevol tema què t’interessi! Proposan’s una idea o problema, i junts t’ajudarem a investigar i, a desenvolupar-ho en comunitat. Un espai de trobada obert què reservarem un cop al més per a totes les persones que vulguin innovar i participar. Nosaltres ho publicarem per fer-ne crida! Observacions: Places limitades. En cas que no puguis venir és important donar-se de baixa des de l'aplicació del Meetup.

 • Girls On Protoboard - Projecte Arduino

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  Som un grup de noies amb moltes ganes d'aprendre Arduino i estem treballant en un projecte conjunt per a generar un mapa interactiu d'espais al barri. Estem començant des del nivell més bàsic i ens agrada obrir el projecte a d'altres noies que també hi vulgueu participar per a aprendre conjuntament entre totes. Els esdeveniments són gratuïts i disposem d'algunes plaques Arduino, i ens trobareu quinzenalment al FAB Casa del Mig - Punt Multimèdia de Sants. Ens veiem aviat!

 • Capacitació maker: Tall amb plòter de vinil

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  €2.00

  Taller per aprendre el funcionament bàsic de la viniladora. Places limitades. Aquest meetup te un preu simbòlic d'1 €. Aquest diners són per confirmar l'assistència i el compromís de venir, ja que últimament ens hem trobat gent apuntada que no ve, deixant a gent interessada sense plaça. I si no podeu venir... allibereu la vostra plaça!

 • Tardes d'innovacio i trasteig

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  1
 • Girls on protoboard

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  Som un grup de noies amb moltes ganes d'aprendre Arduino. Estem començant des del nivell més bàsic i proposem un punt de trobada al FAB Casa del Mig - Punt Multimèdia (puntmultimedia.org) per començar a col·laborar i aprendre en comunitat en una trobada entre noies. Els esdeveniments són gratuïts i disposem d'algunes plaques Arduino.

 • Capacitació maker: Tall amb tecnologia làser

  Punt Multimèdia Casa del Mig

  €1.00

  Taller per aprendre el funcionament bàsic del tall amb tecnologia làser. Places limitades. Aquest meetup te un preu simbòlic d'1 €. Aquest diners són per confirmar l'assistència i el compromís de venir, ja que últimament ens hem trobat gent apuntada que no ve, deixant a gent interessada sense plaça.