addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Expertise in filosoferen over kunst en cultuur Pages

Filosoferen is een kunst apart en vraagt speciale vaardigheden.

Deze community is bedoeld om die expertise gezamenlijk verder te ontwikkelen. Maar ook om alle belangstellenden met elkaar in contact te brengen en in de gelegenheid te stellen elkaar te bevragen en ontmoetingen te organiseren.


Wordt lid via de knop rechtsboven: Join us!

In de linkerkolom kun je zien welke bijeenkomsten plaatsvinden en wie er lid zijn van deze community. Van leden vragen we een actieve bijdrage en een helder en up to date profiel.

In de bovenste balk onder het kopje More/files vind je verslagen en documenten.

Tevens in de bovenste balk te vinden is de discussie die gevoerd wordt in drie verschillende fora(Discussions>Messageboard).


  • actueel Dit forum is openbaar en geeft informatie over filosoferen over kunst en cultuur. Alleen leden kunnen hier nieuws op posten.
  • aanbieders filosoferen over kunst en cultuur Dit is een openbaar forum waarop het aanbod van de leden te vinden is.
  • meepraten Dit forum is bedoeld voor alle leden. Je kunt lid worden en zelf vragen en ervaring inbrengen. De leden reageren hierop vanuit hun expertise.
.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Overige uitwisseling van expertise online April 16, 2014 10:32 AM anonymous
About Expertise in filosoferen over kunst en cultuur January 27, 2015 4:33 PM anonymous

Arnhem, Netherlands

Founded Feb 7, 2013

Organizers:

Rose Figdor, Gerrit Stallinga, Thea Sonnemans
Contact

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy