addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Beste fondsenwerver,

Kom ook naar het Fondsenwerving Café! Waar professionele fondsenwervers bij elkaar komen om successen, zorgen, kansen, roddels en sterke verhalen met elkaar te delen. Geen agenda. Gewoon op een leuke manier netwerken!

Van alle bijeenkomsten zijn de borrels vaak het leukst. Want je komt oude bekenden tegen. En vaak ook het meest interessant. Want je ontmoet nieuwe fondsenwervers die je op allerlei manieren verder kunnen helpen.

Schrijf je snel in en meld je aan voor de volgende editie!

Wij zijn op zoek naar leuke, gezellige, interessante, ambitieuze, nieuwsgierige fondsenwervers!

Groet,

Hanneke Lenkens - Instituut Fondsenwerving

www.fondsenwerving.cafe

PS. We krijgen steeds meer aanmeldingen van mensen die momenteel werkzaam zijn in een andere sector, en op zoek zijn naar een baan in de fondsenwerving. Ook kloppen steeds meer mensen aan die op zoek zijn naar fondsen. Helaas zijn jullie naar de verkeerde kroeg gekomen! 

Deze meetup is bedoeld als netwerkborrel voor mensen die al in de fondsenwerving zitten. Het succes van het Fondsenwerving Café wordt bepaald door de relevante fondsenwervende ervaring van de leden van de groep. 

PPS. Voor een baan in de fondsenwerving verwijzen we je graag naar FondsenwervingVacatures.nl

PPPS. En vergeet deze niet: FondsenwervingWebinars.nl.

PPPPS. De Huisregels van het Fondsenwerving Café: 

- Het Fondsenwerving Café is vooral een leuke netwerkborrel. Netwerken en borrelen met een goed humeur is dus verplicht. 

- Netwerken gaat om het opdoen van nieuwe relaties. Een netwerkborrel is geen marktplaats voor het continue aanbieden van jouw diensten

- Verwacht aub geen presentaties of toespraken! Dit is een 3 uur lang durende netwerkborrel... 

- [Afhankelijk van eventuele sponsoring per editie.] Zelf svp bestellen en afrekenen aan de bar. Er kan niet op rekening worden besteld. Ook een editie sponsoren? Neem contact op met Hanneke.

- We starten om 16:00 en eindigen om 19:00. 

- Van te voren aanmelden is verplicht. 'Aanmelden' betekent ook dat je komt! Anders graag weer afmelden, zodat er plek is voor iemand anders...

- Feedback achteraf is altijd welkom, maar we kunnen je nu alvast verklappen dat een netwerkborrel zo leuk en nuttig is als je hem zelf maakt!

We're 651 Fondsenwervers

New members must be approved by the Organizer

Content of this Meetup Group is only visible to members

Upcoming Meetups

  • Thursday, June 15, 2017 4:00 PM

    Fondsenwerving Café Amsterdam: de lente-editie

    45 Fondsenwervers attending
 
Founded Feb 6, 2014

Organizers:

Hanneke Lenkens, Nederland Filantropieland
Contact

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy