What we're about

Színjátszás mindenkinek!

A FÓRUM színházi közösségben bárki kipróbálhatja magát színházi helyzetekben kezdő szinttől egészen a trénerségig.

Nyolcadik éve tartunk felnőtteknek szóló színjátszó alkalmakat, és szervezünk közösségépítő eseményeket.

Az alkalmazott színházat, mint művészeti eszközt használjuk önkifejezésre és a személyiség fejlesztésére.

Célunk, hogy minél több nyitott, tudatos, aktív és játékos ember járkáljon a térben.

A Fórum színjátszók nyitottak, bárki betekintést nyerhet a színjátszás világába csütörtök esténként két órában. Nem szükséges semmilyen előképzettség, heti két óra játék felnőtteknek.

Zárt csoportjaink közel egy éven keresztül dolgoznak együtt, ez idő alatt létrehoznak egy előadást – a csoport által választott témában, a csoport játékából felépítve, amit a folyamat végén meg is mutatnak a nagyérdemű közönségnek. A folyamat elkezdéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges. Legközelebb 2020 szeptemberében indul új csoportunk Schefcsik Orsival és Áron Dáviddal. A csoporthoz három próbaalkalom során lehet csatlakozni, utána zárttá válik. Ezután új csoportunk majd 2021 januárjában indul Csizmadia Ildivel és Sági Somával.

És akik ezután még tovább mélyednének az alkalmazott színjátszás különböző lehetőségeiben, azok színházi csoportjainkban találhatják meg a helyüket: impró színházi csoportunk és színházi nevelési csoportunk korábbi zárt csoportjaink tagjaiból állnak.

A színházi közösség szervezeti hátterét a Fórum Kulturális Egyesület adja, melynek tagjai 80%-ban volt résztvevőkből váltak munkatársakká, aktív alkotókká.

info@forumszk.com

http://www.forumszk.com

facebook.com/forumszk

instagram.com/forumszk

meetup.com/forumszk

+36 30 414 5858 Csizmadia Ildikó

Upcoming events (5)

Fórum Színjátszó - Felnőtteknek

Berzsenyi Dániel utca 3

🌈 Ha egy kis játékra, jó társaságra és kikapcsolódásra vágysz, akkor nálunk a helyed. 🌈 🎭Gyere el hetente CSÜTÖRTÖK este 18.30-ra a 8. kerületi Berzsenyi Dániel utca 3. alatt található Egyenlő Caféba, felnőtteknek szóló nyitott Fórum színjátszóra, ahová kezdőket is várunk!🎭 ➡Nyitott alkalmainkra bármikor várunk mindenkit, akinek van kedve játszani, kikapcsolni, új embereket megismerni! ➡Akár jártas vagy a drámában, akár teljesen új neked az egész, szeretettel várunk! ➡Felfedezheted a színjátszás és a dráma erejét, akár különböző karakterek bőrébe bújva. ✅A foglalkozáson való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, elég, ha kíváncsi vagy másokra és önmagadra!😉 A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. ✅Gyere el hetente, és próbáld ki! ✅Előzetes regisztráció szükséges, amit itt tudsz megtenni: https://forms.gle/vQaszdXeP2DcANQW8 A regisztrációt az adott alkalmat megelőző szerdán éjfélkor lezárjuk. Minimum 5 fő részvételével tudjuk megtartani az alkalmakat. 💁‍♀Ezt az alkalmat a Fórum színházi közösség drámatanárai, Dávid és Soma tartják majd. 💲A tréning díja: 4.000 ft/alkalom A tréning 18.30-tól 20.30-ig tart. Csak készpénz fizetésre van lehetőség a helyszínen. Szeretnénk, hogy a mostani helyzetben is együtt tudjunk játszani, ezért: -alkalmaink előtt fertőtlenítjük a székeket, villanykapcsolókat, kilincseket; -érintésmentes-játékokat biztosítunk az alkalmainkra; -kézfertőtlenítőt biztosítunk, így azt bátran lehet használni a játékok előtt, között, vagy akár közben is; -ha úgy érzed kényelmesebbnek és biztonságosnak, nyugodtan tartsd magadon a maszkodat a játékok során is ❓Ha kérdésed van, írj nekünk bátran az [masked] email-címen, vagy hívd Csizmadia Ildikót [masked] telefonszámon. Nagy szeretettel várunk!

Fórum Színjátszó - Felnőtteknek

Berzsenyi Dániel utca 3

🌈 Ha egy kis játékra, jó társaságra és kikapcsolódásra vágysz, akkor nálunk a helyed. 🌈 🎭Gyere el hetente CSÜTÖRTÖK este 18.30-ra a 8. kerületi Berzsenyi Dániel utca 3. alatt található Egyenlő Caféba, felnőtteknek szóló nyitott Fórum színjátszóra, ahová kezdőket is várunk!🎭 ➡Nyitott alkalmainkra bármikor várunk mindenkit, akinek van kedve játszani, kikapcsolni, új embereket megismerni! ➡Akár jártas vagy a drámában, akár teljesen új neked az egész, szeretettel várunk! ➡Felfedezheted a színjátszás és a dráma erejét, akár különböző karakterek bőrébe bújva. ✅A foglalkozáson való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, elég, ha kíváncsi vagy másokra és önmagadra!😉 A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. ✅Gyere el hetente, és próbáld ki! ✅Előzetes regisztráció szükséges, amit a következő linken tudsz megtenni: https://forms.gle/FRyJUJk8CL6DEbz47 A regisztrációt az adott alkalmat megelőző szerdán éjfélkor lezárjuk. Minimum 5 fő részvételével tudjuk megtartani az alkalmakat. 💁‍♀Ezt az alkalmat a Fórum színházi közösség drámatanárai, Jutka és Viki tartják majd. 💲A tréning díja: 4.000 ft/alkalom A tréning 18.30-tól 20.30-ig tart. Csak készpénz fizetésre van lehetőség a helyszínen. Szeretnénk, hogy a mostani helyzetben is együtt tudjunk játszani, ezért: -alkalmaink előtt fertőtlenítjük a székeket, villanykapcsolókat, kilincseket; -érintésmentes-játékokat biztosítunk az alkalmainkra; -kézfertőtlenítőt biztosítunk, így azt bátran lehet használni a játékok előtt, között, vagy akár közben is; -ha úgy érzed kényelmesebbnek és biztonságosnak, nyugodtan tartsd magadon a maszkodat a játékok során is ❓Ha kérdésed van, írj nekünk bátran az [masked] email-címen, vagy hívd Csizmadia Ildikót [masked] telefonszámon. Nagy szeretettel várunk!

Fórum Színjátszó - Felnőtteknek

Berzsenyi Dániel utca 3

🌈 Ha egy kis játékra, jó társaságra és kikapcsolódásra vágysz, akkor nálunk a helyed. 🌈 🎭Gyere el hetente CSÜTÖRTÖK este 18.30-ra a 8. kerületi Berzsenyi Dániel utca 3. alatt található Egyenlő Caféba, felnőtteknek szóló nyitott Fórum színjátszóra, ahová kezdőket is várunk!🎭 ➡Nyitott alkalmainkra bármikor várunk mindenkit, akinek van kedve játszani, kikapcsolni, új embereket megismerni! ➡Akár jártas vagy a drámában, akár teljesen új neked az egész, szeretettel várunk! ➡Felfedezheted a színjátszás és a dráma erejét, akár különböző karakterek bőrébe bújva. ✅A foglalkozáson való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, elég, ha kíváncsi vagy másokra és önmagadra!😉 A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. ✅Gyere el hetente, és próbáld ki! ✅Előzetes regisztráció szükséges, amit az alkalom előtt két héttel nyitunk meg. A regisztrációt az adott alkalmat megelőző szerdán éjfélkor lezárjuk. Minimum 5 fő részvételével tudjuk megtartani az alkalmakat. 💁‍♀Ezt az alkalmat a Fórum színházi közösség drámatanárai, Dávid és Soma tartják majd. 💲A tréning díja: 4.000 ft/alkalom A tréning 18.30-tól 20.30-ig tart. Csak készpénz fizetésre van lehetőség a helyszínen. Szeretnénk, hogy a mostani helyzetben is együtt tudjunk játszani, ezért: -alkalmaink előtt fertőtlenítjük a székeket, villanykapcsolókat, kilincseket; -érintésmentes-játékokat biztosítunk az alkalmainkra; -kézfertőtlenítőt biztosítunk, így azt bátran lehet használni a játékok előtt, között, vagy akár közben is; -ha úgy érzed kényelmesebbnek és biztonságosnak, nyugodtan tartsd magadon a maszkodat a játékok során is ❓Ha kérdésed van, írj nekünk bátran az [masked] email-címen, vagy hívd Csizmadia Ildikót [masked] telefonszámon. Nagy szeretettel várunk!

Fórum Színjátszó - Felnőtteknek

Berzsenyi Dániel utca 3

🌈 Ha egy kis játékra, jó társaságra és kikapcsolódásra vágysz, akkor nálunk a helyed. 🌈 🎭Gyere el hetente CSÜTÖRTÖK este 18.30-ra a 8. kerületi Berzsenyi Dániel utca 3. alatt található Egyenlő Caféba, felnőtteknek szóló nyitott Fórum színjátszóra, ahová kezdőket is várunk!🎭 ➡Nyitott alkalmainkra bármikor várunk mindenkit, akinek van kedve játszani, kikapcsolni, új embereket megismerni! ➡Akár jártas vagy a drámában, akár teljesen új neked az egész, szeretettel várunk! ➡Felfedezheted a színjátszás és a dráma erejét, akár különböző karakterek bőrébe bújva. ✅A foglalkozáson való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, elég, ha kíváncsi vagy másokra és önmagadra!😉 A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. ✅Gyere el hetente, és próbáld ki! ✅Előzetes regisztráció szükséges, amit az alkalom előtt két héttel nyitunk meg. A regisztrációt az adott alkalmat megelőző szerdán éjfélkor lezárjuk. Minimum 5 fő részvételével tudjuk megtartani az alkalmakat. 💁‍♀Ezt az alkalmat a Fórum színházi közösség drámatanárai, Jutka és Zsófi tartják majd. 💲A tréning díja: 4.000 ft/alkalom A tréning 18.30-tól 20.30-ig tart. Csak készpénz fizetésre van lehetőség a helyszínen. Szeretnénk, hogy a mostani helyzetben is együtt tudjunk játszani, ezért: -alkalmaink előtt fertőtlenítjük a székeket, villanykapcsolókat, kilincseket; -érintésmentes-játékokat biztosítunk az alkalmainkra; -kézfertőtlenítőt biztosítunk, így azt bátran lehet használni a játékok előtt, között, vagy akár közben is; -ha úgy érzed kényelmesebbnek és biztonságosnak, nyugodtan tartsd magadon a maszkodat a játékok során is ❓Ha kérdésed van, írj nekünk bátran az [masked] email-címen, vagy hívd Csizmadia Ildikót [masked] telefonszámon. Nagy szeretettel várunk!

Past events (200)

Fórum Színjátszó - Felnőtteknek

Berzsenyi Dániel utca 3

Photos (84)