À propos de ce groupe

WordPress-meetupit ovat yhteisötapaamisia, jossa kaikki WordPress-julkaisujärjestelmästä kiinnostuneet voivat tavata toisiaan sekä jakaa tietouttaan ja kokemuksiaan.

Tapaamiset on ilmaisia, avoimia kaikille ja niitä järjestetään säännöllisesti, kerran kuukaudessa. Tapaamisiin pyritään järjestämään puhujia, jotka alustavat keskustelun eri aiheista WordPressiin liittyen. Myös sinä olet tervetullut jakamaan tietoasi ja kokemuksiasi. Alustuksen jälkeen jätetään aina aikaa vapaaseen keskusteluun ja tutustumiseen.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja mielipiteitä siitä, minkälaista sisältöä tapaamisilta kaivattaisiin ja mihin suuntaan lähtisimme tapahtumaa kehittämään. Tulevissa tapaamisissa voidaan myös jutella WordPressistä yleisemmin ja opastaa, miten jokainen voi vaikuttaa sen kehittämiseen isommassakin mittakaavassa.

Meetupeja järjestävät vapaaehtoiset ja myös puhujat ovat vapaaehtoisia. Meetupien tarkoitus on hyödyttää WordPress-yhteisöä kokonaisuutena, ei vain yksittäisiä yrityksiä tai ihmisiä. Seinäjoki on kuudes virallisten WordPress Community Meetup (https://make.wordpress.org/community/meetups/) -tapaamisten paikkakunta Helsingin (https://www.meetup.com/WPHelsinki/), Turun (https://www.meetup.com/Turku-WordPress-Meetup/), Tampereen (https://www.meetup.com/Tampere-WordPress-Meetup/), Jyväskylän (https://www.meetup.com/Jyvaskyla-WordPress-Meetup/) ja Oulun (https://www.meetup.com/Oulu-WordPress-Meetup/) lisäksi.

Tule mukaan osallistumaan ja nappaa virallinen WordPress-tarra läppäriin ja pinssi rintapieleen! Tapaamisille etsitään sponsoreita; mikäli sinä tai yrityksesi haluaa tulla tukemaan yhteisön toimintaa, laita viestiä!

Tervetuloa mukaan! Jaa toki viestiä eteenpäin!

Twitter (https://twitter.com/WPSeinajoki) @WPSeinajoki #WPSJK

Facebook (https://www.facebook.com/wpsjk/)

Slack, WordPress Finland -yhteisön kanava #meetups-seinajoki, kts. liittymisohjeet (https://www.meetup.com/WPHelsinki/pages/19547448/Slack/)

Sähköposti wp.seinajoki@gmail.com

- - - - -

We're a group of local WordPress developers, designers, and publishers who get together to share our knowledge and experience, and to meet other WordPress users in the area. This WordPress Meetup is open to all who love WordPress --- join us!

Événements à venir (5+)

Tiivistä viestisi visuaalisesti

BSTR Luova Konttori

Linda Saukko-Rauta on seinäjokelaislähtöinen livekuvittaja, eheytynyt ruotsinopettaja ja yrittäjä. Livekuvittamisen lisäksi Saukko-Rauta tekee piirrosvideoita ja strategiakuvituksia. Luvassa asiaa livekuvittamisesta, some-markkinoinnista ja siitä, millaista on olla humanistina yritysmaailmassa.

Teemana etätyön tekeminen käytännössä

Koskenkorva Museum

Exkursio Koskenkorva Museoon, jossa yrittäjä Jaakko Koskenkorva kertoo kokemuksistaan etätyön tekemisestä. Luvassa myös museokierros ja tutustumista Koskenkorvan Trahteerin tiluksiin.

Vieraana Sami Keijonen

N'a pas encore de lieu

Aihe tarkentuu myöhemmin.

Huijarisyndrooma on totta ja pelkkää ilmaa

N'a pas encore de lieu

Koodarikuiskaaja Elisa Heikura tulee käsittelemään aihetta huijarisyndrooma. Lisätietoja myöhemmin! Tämä on helmikuun meetup, mutta siirrettiin viikolla eteenpäin hiihtolomaviikon vuoksi.

Photos (80)

Retrouvez-nous sur