À propos de ce groupe

Comunidad WordPress de Lleida.
Este es un grupo que pretende unir a todos los interesados en este magnífico CMS, ya seas usuario a nivel personal o te dediques profesionalmente a diseñar y/o desarrollar webs con WordPress.

Queremos crear un espacio donde compartir conocimientos y experiencias que ayuden a todas esas personas que se inician o que quieren mejorar y ampliar sus conocimientos.

Si estás interesado en WP únete al Grupo y si quieres ayudar en la Organización Contacta con nosotros, ¡Únete a Nosotros y Comparte!

Nos puedes seguir en las redes sociales: Facebook (https://www.facebook.com/WordPressLleida/), Twitter (https://twitter.com/wplleida) y en nuestra web : wplleida.com (https://wplleida.com/)

Événements à venir (1)

Crear i vendre cursos online utilitzant WordPress

Ets un o una professional que tens coneixements específics d’alguna matèria? T’agradaria descobrir com rendibilitzar aquests coneixements sense necessitat de treballar més hores? Si la teva resposta a aquestes preguntes és afirmativa vine a aquesta Meetup i descobreix com WordPress t’ho posa molt fàcil per a crear una acadèmia online on impartir i vendre cursos online. ✅ En concret en aquesta meetup descubriràs: - Perquè Wordpress és la millor eina per impartir i vendre cursos online front altres alternatives. - Quins son els millors plugins i temes per construir la teva acadèmia online. - Com crear cursos, mòduls i lliçons de forma molt fàcil. - Com configurar un sistema de pagament per als teus cursos. - Millors i pitjors pràctiques a l’hora de crear una acadèmia online amb Wordpress. A més, a tots aquells que assistiu a la xerrada se us facilitaran tots els plugins i temes premium que s’utilitzaran durant la xerrada, de forma gratuïta. 👨 Sobre el ponent: Joan Serra, amant de WordPress, formador i consultor en marketing online. Què tal? Us animeu?? 📢 ✅Ens trobarem a l'Aula de Formació del CEEILleida. Adreça: Complex de La Caparrella, 97 de Lleida. -> Google Maps: https://goo.gl/maps/jAic2cVBAkq

Événements passés (22)

Optimització de la nostra web

CEEILLEIDA

Photos (45)