Past Meetup

Møt IE9-produktsjef Pete LePage!

This Meetup is past

38 people went

Location image of event venue

Details

HTML5 raser fremover om dagen og browsere får bedre og bedre støtte for den utviklende standarden. Microsoft er ikke noe unntak i denne sammenhengen og har med sin siste beta av IE9 virkelig vist at de er med på å drive utviklingen forover. Vi er derfor veldig glade for å herved kunne arrangere et unikt møte med IE9 teamets senior produktsjef Pete LePage som er her i forbindelse med REMIX10 (https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032460317&culture=nb-NO)!

Dette vil bli en unik mulighet til å få et innblikk i hva IE9 teamet har jobbet med så langt, hva IE9 teamet jobber med og hva vi kan forvente oss fremover samt komme med direkte tilbakemelding til IE9 teamet! Nærmere direkte innsikt og mulighet for direkte tilbakemelding til IE9's utvikling kommer du trolig ikke i år!

Kvelden vil bli todelt: Pete vil holde en seanse med hva IE9 teamet gjør ovenfor HTML5 for så å holde en QA der han svarer på direkte spørsmål og tilbakemeldinger fra dere!

Pete omtaler seg selv slik:
"LePage has been designing websites since his early days in high school, evolving from overlapping , and tags on GeoCities to properly styled CSS, managed hosted websites. Prior to joining the product management team, LePage was a tester on Microsoft's Visual Web Developer where he tested much of the web design experience."

URL: http://petelepage.com/blog/

Sted: 2 Etg Litteraturhuset
Dagen er jo fredag så vi tar sikte på å prøve å bestille noe bord i Caféen i 1 etage før. Det vil da være mulig å spise for de som ønsker det eller bare være sosial. Vi tar sikte på å ha et bord fra kl 16.00 og frem til Pete går på. Har du lyst til å møtes litt før så skriv en kommentar her om at du ønsker å være med på reserveringen. Vi bestiller bord på torsdag ettermiddag. Mao; La taco'en og gullrekka ligge hjemme og ta med deg gode kolleger for en perfekt fredagspils med unik faglig input!!