Past Meetup

SOLID JavaScript og CSS3 gradients

Hosted by framsia

Public group

This Meetup is past

85 people went

Location image of event venue

Details

Tittelen på denne meet-up'en burde egentlig være hardcore JavaScript og CSS3 nerding da denne meet-up'en tar et skikkelig dypdykk i begge teknologiene.
Vi er veldig stolte av å kunne pressentere sylskarpe utviklere fra både Oslo og lagveis fra, rettere sagt Hellas!

Hvordan skrive SOLID JavaScript kode
Du kan skrive dårlig kode i alle språk, men JavaScript har vært ekstremt utsatt for det. Anders Norås (http://andersnoras.com/) vil i dette foredraget vise hvordan du skriver høykvalitets JavaScript-kode. Du vil lære hvordan du kan utnytte løs typing, dynamsike objekter og funksjonell programmering for å skrive solid JavaScript-kode. Du vil også få gode tips på hvordan du kan organisere JavaScript-koden din og hvordan en test-dreven tilnærming til språket kan hjelpe deg i et dynamisk språk.

CSS3 gradients
Lea Verou (http://leaverou.me/) er frontend-utvikler som for tiden bor og jobber i Hellas og har programert siden hun var 12. Ved siden av å være gründer i eget selskap studerer Lea informatikk. Som student fant hun meget fort ut at god utdanning på moderne web teknologier manglet og tok derfor sakene i egne hender. Hun co-organiserte kurs som underviser moderne web teknologier som CSS3, HTML5 og EcmaScript5.
I fjor holdt hun et meget godt foredrag på CSS3 under Front-Trends i Warszawa og vi er meget glade for at hun tar turen hit, hvor hun vil gi oss et skikkelig dypykk i CSS3 gradients.

Vi møtes denne gangen på Litteraturhuset og vi retter en stor takk til A-Pressen Interaktiv (http://blogg.api.no/) som sponser oss med lokaler!

Hvis det er interesse for å sosialisere over god mat før meetupen, så kan vi bestille bord fra kl 16.30 i cafén på Litteraturhuset! Ønsker du delta, så er det fint om du nevner det i
kommentarfeltet.