addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Freelance Friday in Appril

In het kader van Appril - all about apps - presenteert Freelance Friday twee app-premières.

Maud de Vries komt vertellen over The making of F3PiX, een app die zij zelf bedacht en ontwikkeld heeft. F3PiX gaat over een nieuw verdienmodel voor fotografen, waar je geen uitgever meer bij nodig hebt.

In april verschijnt ook de eerste app van Quirky Publishing: ‘50 Quirky things to do in Amsterdam without a penny’. Tijdens Freelance Friday presenteert Carla Wiechers de nieuwe app en laat die door de bezoekers uitproberen.

Quirky Publishing is een nieuwe uitgeverij voor apps en maps over steden. Deze app en map zijn voortgekomen uit het succesvolle Twitter account Free Amsterdam, waarin elke dag wordt getwitterd over de gratis culturele en 'quirky' dingen die er in Amsterdam te doen zijn.

De designer en de bouwer van de app zijn aanwezig (bureau Peter & Selie uit Amsterdam) en vertellen over hun visie bij het ontwikkelen van een app.

Word lid!
Voor maar €40 per jaar ben je lid van de leukste freelance vereniging van Nederland! Zie de website voor meer informatie over de aanmelding als lid. De toegang is gratis.

Laat snel weten of je komt, want de ruimte is beperkt (50 personen).

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy