addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Haal meer uit je website

Je website ziet er strak uit en je hebt er ook best goede content aan  toegevoegd. Maar hoe nu verder? Hoe kun je online beter gevonden worden en voor meer verkeer, klikken en conversie zorgen?

Afgelopen jaar is er bij Google veel veranderd dat hier op van invloed is. Pieter de Boer is internet marketing specialist bij Searchuser.nl. Hij komt samen met een collega spreken over:

• Affiliate marketing, wat is het precies en wat zijn de mogelijkheden ervan?

• Remarketing, wat houdt het precies in en is het effectief?

• Google Adwords

Tegenwoordig is het voor bedrijven essentieel om online gevonden te worden. Welke manieren zijn eigenlijk effectief? Waar liggen op dit moment de kansen en bedreigingen? SEA, SEO, remarketing of affiliate marketing. Termen waar je wel van gehoord hebt, maar wat houden ze nu precies in?

Grijp deze Freelance Friday dus aan om daar meer duidelijkheid over te krijgen.

Laat snel weten of je komt, want de ruimte is beperkt (50 personen).


Word lid!

Voor maar €40 per jaar ben je lid van de leukste freelance vereniging van Nederland! Zie de website voor meer informatie over de aanmelding als lid:  www.freelancefactory.nl

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Helaas, 'K ben er niet bij. Ben ziek...boehoehoe!

  February 14, 2014

 • Eddy B.

  Iedereen is welkom. Wel gaan we je vragen om lid te worden als je dit soort bijeenkomsten kunt waarderen. Maar alles is op vrijwillige basis! Dus welkom morgen!

  1 · February 13, 2014

 • 0zlem

  Is deze meeting alleen voor leden?

  February 12, 2014

25 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy